3 stelende tienermeiden in nieuwe Netflix-serie 'Trinkets'

'Trinkets' over het leven van 3 winkeldievegges

Trinkets over het leven van 3 winkeldievegges.

John Holdorp, 25 juni 2019 om 17:28

Waarom plegen 3 jonge meiden winkeldiefstal? Elodie (Brianna Hildebrand), Moe (Kiana Madeira) en Tabitha (Quintessa Swindell) zitten op dezelfde school maar zijn totaal verschillend en willen niets van elkaar weten. Echter als ze elkaar tegenkomen bij een hulpgroep voor winkeldieven ontstaat er langzaam een band.
Elodie woont bij haar vader en stiefmoeder na de dood van haar moeder en is daar niet echt gelukkig. Moe heeft een vriend maar dat moet geheim blijven. Tabitha is het rijkeluiskind met een rijke vriend, ze lijken het perfecte koppel.

Dit zijn de hoofdpersonen in Trinkets een nieuwe serie op Netflix. Eigenlijk niet het type serie dat ik normaal kijk. Maar omdat deze serie net nieuw is besloot ik een aflevering te kijken met de verwachting dat het niets zou zijn.Verrassend genoeg heb ik meteen 3 afleveringen gekeken voor ik er erg in had. En ontwikkelde ik al een soort band met de drie meiden. Het is mooi om te zien hoe die meiden naar elkaar toegroeien.

De serie bestaat uit korte afleveringen van ongeveer 25 minuten en kijkt lekker weg. De ontwikkelingen in de levens van deze 3 meiden en de invloed hiervan op hun relaties zijn soms wat clichématig maar bleven mij boeien waardoor ik de serie ik korte tijd heb uitgekeken en al uitkijk naar een volgend seizoen.

Trinkets is gewoon een topserie om even lekker ontspannen te kijken.
Kijk nu seizoen 1 van Trinkets op Netflix.

Lees meer over: trinkets, netflix, brianna hildebrand, kiana madeira, quintessa swindell, brandon butler, odiseas georgiadis, henry zaga, katrina cunningham

Populair nieuws