search
Populaire Netflix-serie 'One Day At A Time' krijgt toch een seizoen 4 maar op Pop TV
Series / Nieuws

Populaire Netflix-serie 'One Day At A Time' krijgt toch een seizoen 4 maar op Pop TV

De serie werd door Netflix na drie seizoenen gecanceld.

Geoffrey Ketels
One Day at a Time is een reeks die gedurende drie seizoenen te zien was op Netflix. De serie wist tijdens deze drie seizoenen een niet onaanzienlijke hoeveelheid aan fans aan zich te binden. De verwondering was dan ook groot toen Netflix er na afloop van het derde seizoen voor koos om niet verder te gaan met het project. Toch hebben we het laatste van One Day at a Time nog niet gezien!

Na afloop van het terug razend populaire derde seizoen van One Day at a Time sloeg het nieuws dat Netflix niet verder zou gaan met het project bij de fans in als een bom. De bekendmaking lag evenwel in lijn met de strategie die tegenwoordig veelvuldig door Netflix wordt gehanteerd. Het lijkt er immers naar uit te zien dat drie seizoenen het magische getal voor de streamingservice is geworden. Weken en maanden gingen voorbij waarin er geen nieuws meer kwam over de reeks. Nu komt er echter alsnog redding uit toch wel enigszins onverwachte hoek.

Pop
De kans is bijzonder groot dat je nog nooit eerder van het 'Pop' netwerk hebt gehoord. Dit heeft alles te maken met het feit dat dit netwerk ten opzichte van Netflix slechts een kleine vis is. Bovendien is het eigendom van het veel grotere CBS. Het vierde seizoen van One Day at a Time zal in eerste instantie exclusief op Pop verschijnen. Daarna zal de reeks ook op CBS All Access te zien zijn. Op welk netwerk ze in Europa eventueel zal worden uitgezonden is tot dusver nog niet bekend.

Het vierde seizoen van One Day at a Time zal in 2020 het daglicht zien. Wanneer dat precies het geval zal zijn is eveneens nog niet bekend gemaakt. Wil je in tussentijd graag iets te doen hebben? De eerste drie seizoenen van de reeks zijn nog steeds te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen