Netflix misdaad-serie 'La Casa de Papel' nu al zeker van een vierde seizoen!

La Casa de Papel nu al zeker van vierde seizoen!

En het derde seizoen moet nog op Netflix verschijnen...

Geoffrey Ketels, 29 juni 2019 om 13:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de reeks La Casa de Papel. Ondanks het feit dat het derde seizoen van de serie nog op Netflix moet verschijnen is ze nu al verzekerd van een vervolg. Dit bevestigt eens te meer dat Netflix heel veel vertrouwen heeft in de Spaanse hitserie.
In eerste instantie zouden de opnames inmiddels afgerond moeten zijn. Dat stond althans zo in het originele programma dat aan de castleden kenbaar werd gemaakt. Het was echter de maker van de serie zelf, namelijk 'Álex Pina' welke tijdens een evenement in Spanje heeft aangegeven dat de opnames niet zijn stopgezet, maar zijn verlengd. De opnames zouden nu duren tot en met augustus waarbij ook meteen het volledige vierde seizoen ingeblikt zal worden. Het was voor de fans meteen duidelijk, we hebben het laatste van La Casa de Papel nog niet gezien!

19 juli
Het vierde seizoen hoeven we uiteraard nog niet meteen te verwachten. De lancering van het derde seizoen op Netflix loert echter wel stevig om de hoek. Deze staat immers gepland voor 19 juli. In de eerste twee seizoenen was te zien hoe de grootste roof in de geschiedenis plaats had gevonden. Het ging hierbij uiteraard om de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Nadat El Profesor een enorm geldbedrag naar buiten wist te smokkelen leek het er naar uit te zien dat de bende zou kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Dat lijkt in het derde seizoen helemaal anders uit te zullen gaan draaien.

Verdere details over het vierde seizoen zijn voorlopig nog niet bekend. Ook hebben we voorlopig het raden naar de precieze datum waarop ze op de streamingservice zal verschijnen.

Bron: AD.nl

Lees meer over: La Casa de Papel, serie, Netflix

Populair nieuws