George R.R. Martin twijfelt over spin-offs 'Game of Thrones'

GRRM twijfelt over spinoffs Game of Thrones

Zou The Long Night wel een succes worden?

Jim Pedd, 1 juli 2019 om 06:00

George R.R. Martin is de man achter A Song of Ice and Fire, en daarmee ook achter het monstersucces Game of Thrones, waar HBO een van de meest succesvolle series ooit mee maakte. Geen wonder dus dat men, ondanks dat de boel na acht seizoenen voorbij is, werkt aan spin-offs. Toch is Martin niet zo enthousiast.
De eerste van de spin-offs die we krijgen is The Long Night en toevallig zijn de opnames van de pilot net van start. De verwachting van Martin is dat de serie het succes van Thrones niet kan evenaren. “Het succes van Game of Thrones, dat overal in de wereld te zien was en een echt cultureel evenement werd, was iets dat niemand ooit had verwacht,” aldus Martin. Het wordt dan ook moeilijk dat te evenaren.

Fans zullen moeilijk doen
Het zal mogelijk aan de fans liggen. “Het internet is vergiftigd op een manier waarop oude fancultuur van vroeger, in de tijdschriften, dat niet was. Er waren mensen die het oneens met elkaar waren, er waren ruzies, maar niets wat je tegenwoordig voorbij ziet komen.” Kijkers zullen wellicht dus te kritisch zijn, en mogelijk nooit tevreden.

Bron: Maltin on Movies

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, The Long Night, George RR Martin

Populair nieuws