Wellicht geen andere 'Suits' acteurs in 'Pearson' spin-off

Wellicht geen andere Suits acteurs in Pearson

Daarvoor zouden de twee projecten te verschillend zijn...

Geoffrey Ketels, 30 juni 2019 om 13:39

Op 17 juli gaat het negende en laatste seizoen van 'Suits' van start bij USA Network. De voorgaande zes seizoenen waren in Europa te zien bij Netflix. Seizoenen zeven en acht werden door de streamingdienst vooralsnog niet toegevoegd. Nu Suits haar laatste seizoen ingaat wordt er ook met extra aandacht gekeken richting de aangekondigde Pearson spin-off. De maker van Suits, namelijk 'Aaron Korsh' heeft in ieder geval reeds een tipje van de sluier gelicht.
Het is een vraag die veel mensen zich stellen, krijgen we ook andere series regulars uit Suits in Pearson te zien of niet? Het lijkt er volgens de maker van de reeks alvast niet naar uit te zien. In een reactie liet hij recent namelijk het volgende optekenen:

"Wanneer je me deze vraag op vandaag stelt kan ik niet anders dan te zeggen dat de kans bijzonder klein is. Ik zie geen enkele van de hoofdrolspelers uit Suits als series regular fungeren in de Pearson spin-off. Daarvoor is de reeks te verschillend. Het is een ander type verhaal, ook de wereld waarin de reeks zich afspeelt is anders en ik zie het eigenlijk ook gewoon niet. Dit betekent uiteraard niet dat dit in de toekomst niet kan veranderen. Op dit ogenblik zie ik eigenlijk alleen maar mogelijkheden voor het opduiken van de personages in bijvoorbeeld één specifieke episode als gastacteurs. Mocht dan blijken dat de episode echt een meerwaarde betekent voor de reeks en het personage daadwerkelijk zijn plaats heeft in de serie kan er uiteraard nog steeds verder worden gekeken".

Open deur
Bovenstaande komt toch een beetje over alsof de maker van Suits de deur toch op een kiertje wil houden. Dit gezegd zijnde is het ook meteen duidelijk dat er op moment van schrijven geen sprake van is. Daarmee lijkt dus vooralsnog het doek definitief te vallen voor personages als Harvey Specter, Louis Litt, Donna Paulsen en Mike Ross. Deze laatste was al even van het scherm verdwenen, maar keert nu terug voor het finale seizoen.

Wil je graag de eerdere seizoenen van Suits nog even bekijken? Seizoen één tot en met zes is op moment van schrijven te bekijken op Netflix.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Suits, Pearson, Netflix, serie

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws