search
Helaas! Seizoen 5 is echt het laatste voor 'Lucifer'
Series / Nieuws

Helaas! Seizoen 5 is echt het laatste voor 'Lucifer'

De executive producer van de reeks benadrukt het einde van de serie...

Geoffrey Ketels
Zelden hebben fans zoveel moeite gedaan om een serie nadat deze werd gecanceld toch nog een extra leven te geven. Meteen toen Netflix bekend maakte dat het vijfde seizoen het laatste zou zijn voor Lucifer werd er door de fans actie ondernomen. Het is de executive producer van de reeks die nu heeft aangegeven of er mogelijks nog een toekomst is voor Lucifer na seizoen 5. Het antwoord laat weinig aan de verbeelding over.

Om alle hoop van de fans meteen de kop in te drukken heeft de executive producer van Netflix, namelijk 'Ildy Modrovich' een toch wel uitgebreid statement op Netflix geplaatst. Daarin staat onder meer te lezen dat het cancellen van Lucifer na seizoen 5 anders is dan de vorige keer het geval was (door Fox). Bovendien benadrukt ze dat er op de beslissing niet meer terug zal worden gekomen. Daarmee lijkt alle hoop voor de fans op een vervolg definitief vervlogen.

Intense finale
Nu het vast staat dat de reeks met het vijfde seizoen zal eindigen kan er worden toegewerkt naar een mooie en intense finale. Dat is een voorrecht dat lang niet elke serie heeft, in tegendeel. Toen Lucifer voor het eerst door Fox naar de eeuwige jachtvelden werd verwezen had ze dat voorrecht bijvoorbeeld niet. De pick-up door Netflix heeft daar verandering in gebracht.

Het is nu dus uitkijken naar het vijfde en duidelijk echt laatste seizoen van de reeks. Deze zal bestaan uit 10 afleveringen en zal ergens in de loop van het jaar 2020 te zien zijn. Wanneer dat precies zal zijn is nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen