Eerste beelden Netflix-serie 'The Witcher'!

Eerste beelden Netflix-serie 'The Witcher'!

Dat ziet er helemaal niet slecht uit!

Jim Pedd, 1 juli 2019 17:47

Netflix weet dat mensen heel benieuwd zijn naar de aankomende verfilming van de gamereeks en boeken The Witcher. In afwachting van de eerste trailer, heeft men nu de eerste foto’s vrijgegeven. Het gaat om een zestal foto’s die ons de hoofdrolspelers laten zien, aangevuld met een poster.
Vandaag heeft Netflix verschillende beelden vrijgegeven. Daarop zien we Henry Cavill als Geralt, Freya Allan als Princess Ciri en Anya Chalotra als de tovenares Yennefer. De foto’s laten zien dat er heel wat geld in de franchise zit, want het ziet er ontzettend goed uit.

Meer materiaal
Er is ook ander materiaal vrijgegeven. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich plaatste namelijk een aantal logo’s op haar Twitter-account. Laten we daarmee beginnen, aangevuld met de foto’s.


De bedoeling is dat The Witcher in de loop van het najaar nog te zien zal zijn op Netflix. Een precieze premièredatum is er nog niet, al lijkt het er gezien de eerste beelden, wel op dat men langzaamaan de marketing op zal schalen. Dat betekent ook meteen dat er vermoedelijk volgende maand tijdens de San Diego Comic-Con een trailer komt.
Bron: EW

Lees meer over: Netflix, The Witcher, Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra

Populair nieuws