search
Comicreeks 'The Walking Dead' stopt ermee na 193 delen
Series / Nieuws

Comicreeks 'The Walking Dead' stopt ermee na 193 delen

De comics waarop de tv-serie is gebaseerd houdt ermee op.

Image Comics publiceerde in 2003 de eerste editie van de comic 'The Walking Dead', van schrijver Robert Kirkman en tekenaar Tony Moore - vanaf deel zeven werd dat Charlie Adlard. In 2007 en 2010 won de comicreeks de Eisner Award en in 2010 verscheen ook de eerste aflevering van de bekende tv-serie van AMC.

Nu is bekend geworden dat de geliefde comicreeks ermee stopt. Via Bleeding Cool wordt duidelijk dat 'The Walking Dead #193' het laatste deel is in de reeks, opnieuw gemaakt door Robert Kirkman en Charlie Adlard. Het wordt een 71-pagina tellend slotavontuur.

#193: The Farmhouse
Het nieuws is bevestigd door Kirkman en Image Comics-uitgever Eric Stephenson. Het 193e deel in de reeks krijgt de titel 'The Farmhouse' en is vanaf morgen te koop in de States, voor zo'n 4 dollar. Kirkman plaatste gisteren al onderstaande tweet.



Tv-series & -films
De serie The Walking Dead van AMC is voorlopig nog niet toe om te stoppen, ondanks dat de kijkcijfers flink zijn teruggevallen. Na de latere spin-off Fear the Walking Dead moeten er ook nog drie tv-films en een nieuwe tv-serie verschijnen.

Aanbevolen artikelen