Comicreeks 'The Walking Dead' stopt ermee na 193 delen

De comics waarop de tv-serie is gebaseerd houdt ermee op.

Bram de Groot, 02-07-2019 20:16

Image Comics publiceerde in 2003 de eerste editie van de comic 'The Walking Dead', van schrijver Robert Kirkman en tekenaar Tony Moore - vanaf deel zeven werd dat Charlie Adlard. In 2007 en 2010 won de comicreeks de Eisner Award en in 2010 verscheen ook de eerste aflevering van de bekende tv-serie van AMC.
Nu is bekend geworden dat de geliefde comicreeks ermee stopt. Via Bleeding Cool wordt duidelijk dat 'The Walking Dead #193' het laatste deel is in de reeks, opnieuw gemaakt door Robert Kirkman en Charlie Adlard. Het wordt een 71-pagina tellend slotavontuur.

#193: The Farmhouse
Het nieuws is bevestigd door Kirkman en Image Comics-uitgever Eric Stephenson. Het 193e deel in de reeks krijgt de titel 'The Farmhouse' en is vanaf morgen te koop in de States, voor zo'n 4 dollar. Kirkman plaatste gisteren al onderstaande tweet.Tv-series & -films
De serie The Walking Dead van AMC is voorlopig nog niet toe om te stoppen, ondanks dat de kijkcijfers flink zijn teruggevallen. Na de latere spin-off Fear the Walking Dead moeten er ook nog drie tv-films en een nieuwe tv-serie verschijnen.

Bron: Bleeding Cool

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun, Michael Cudlitz

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie