Nieuwe trailer 'Legends' met Sean Bean

Nieuwe trailer 'Legends' met Sean Bean

Zal Bean deze keer weten te overleven?

Zilko Tarici, 19 juni 2014 om 10:21


TNT heeft een nieuwe trailer van de binnenkort te verschijnen dramaserie Legends online gezet. Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings) speelt de hoofdrol. De twee minuten durende trailer bevat een hoop nieuwe beelden en geeft ons een duidelijk idee van wat ons te wachten staat. Legends gaat over een undercover-agent die een angstaanjagend mysterie rondom zijn eigen identiteit moet zien te ontrafelen. De eerste aflevering van Legends wordt op 13 augustus uitgezonden.

Bean speelt in de serie, die gebaseerd is op het kritisch bejubelde boek van Robert Littell, de rol van Martin Odum, een undercover-agent die voor de DCO (Deep Cover Operations)-divisie van de FBI werkt. Martin heeft de gave om zich voor elke klus te transformeren in een compleet andere persoon. Hij begint echter aan zijn eigen identiteit te twijfelen als een mysterieuze vreemdeling beweert dat Martin niet de man is die hij denkt te zijn.

Terwijl Martin antwoorden probeert te krijgen op de vragen over zijn identiteit, moet hij ook zijn taak als undercover-agent voortzetten en de rollen aannemen van o.a. een Serbische extremist, een Schotste voetbalclubeigenaar, een corrupte politieagent uit Chicago en een legendarische computerhacker.

In Legends zijn ook rollen weggelegd voor Ali Larter als Crystal McGuire, een andere agent die Martin al lang kent, Morris Chestnut als Tony Rice, een slimme, charmante DCO-agent en Amber Valletta als Sonya Odum, Martins ex-vrouw.

Legends is een productie van Fox 21. Howard Gordon, Alexander Cary, Jonathan Levin, Brad Turner en showrunner David Wilcox fungeren als uitvoerende producenten.

Bron: TNT

Lees meer over: sean bean, legends, tnt, ali larter, game of thrones

Informatie over de serie: Legends

Populair nieuws