search
Wu-Tang Forever! Eerste teaser-trailer van serie over legendarische rapgroep
Series / Trailer

Wu-Tang Forever! Eerste teaser-trailer van serie over legendarische rapgroep

Na de film Straight Outta Compton over NWA wordt nu ook het verhaal van de Wu-Tang Clan verfilmd.

Hulu heeft de eerste officiële teaser-trailer vrijgegeven van de later dit jaar te verschijnen miniserie Wu-Tang: An American Saga. In de teaser zien we voor het eerst hoe de leden van de legendarische hiphop-groep Wu-Tang Clan worden neergezet door acteurs. De tiendelige serie wordt vanaf 4 september exclusief door Hulu beschikbaar gesteld. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

An American Saga is geinspireerd door de boeken The Wu-Tang Manual en The Tao of Wu, die beide werden geschreven door Wu-Tang frontman RZA. We zien hoe de groep werd geformeerd ten tijde van de crack-epidemie in het New York van de jaren '90 en hoe de rappers het wisten te schoppen tot een van de meest succesvolle muziekgroepen in de Amerikaanse geschiedenis. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 40 miljoen Wu-Tang albums verkocht.

Wu-Tang Clan ain't nothin' to f--- with!
De leden van de Clan zijn RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa, Cappadonna en Ol' Dirty Bastard, die in 2004 overleed na een drugsoverdosis. Ze worden in de serie allen gespeeld door getalenteerde jonge acteurs. Wanneer en of de serie ook door een in Nederland beschikbaar netwerk of streamingdienst beschikbaar zal worden gesteld, is nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen