search
Nieuwe personageomschrijvingen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Nieuwe personageomschrijvingen 'Game of Thrones'

We gaan naar Dorne!

Er zijn weer wat personagebeschrijvingen gelekt van het vijfde seizoen van Game of Thrones. In een interview met showrunners David Benioff en Dan Weiss werd verder bevestigd dat we komend seizoen naar Dorne trekken. "We hebben er zin in. Wie zou er niet in Dorne willen wonen? Ze hebben prachtige normen en waarden en prioriteiten."


En dan zijn er nog wat personageomschrijvingen gelekt.

Varamyr: Hij is heet in de boekenreeks Varamyr Sixskins, en is zoals zijn naam al suggereert een man die zijn huid kan veranderen. Hij werkt voor het leger van Mance Rayder, is een kleine kale man met een grijs gezicht en ronde schouders. Hij zou tussen de 35 en 45 moeten zijn. Welke positie hij in het vijfde seizoen inneemt is niet zeker.

Imogen: Een twaalfjarig blond meisje. Er wordt gespeculeerd dat dit een casting call is voor de jonge Cersei. Gegeven dat er geen Imogen in de boeken zit en het gerucht de ronde doet, dat er flashbacks naar de jeugd van Cersei te zien zouden zijn, zou dit mogelijk een jonge Cersei zijn.

Brunette: 12 jaar oud. Er is verder geen informatie over deze rol.

Verder weten we dat er in het vijfde seizoen minder nieuwe personages zijn dan in eerdere seizoenen het geval was. In plaats daarvan neemt het aantal personages juist een beetje af, zodat er weer focus en richtingsgevoel is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen