search
'Veronica Mars' terug voor een vijfde reeks?
Series / Nieuws

'Veronica Mars' terug voor een vijfde reeks?

Hoe vaak kan je terugkeren? Nou, zo vaak dus.

Actrice Kristen Bell ziet het al helemaal zitten om nog eens terug te keren in Veronica Mars. De franchise begon in 2004 en vertelde het verhaal van een middelbare scholier die bijklust als privédetective. Na drie seizoenen kwam de serie echter al tot een eind.

Maar alhoewel het eind in 2007 al kwam, heeft de serie nog altijd een trouwe fanbase. In 2013 wist bedenker Rob Thomas hen te activeren via een crowdfunding campagne, om Veronica in een film terug te brengen.

Meer mogelijk
De film was bedoeld als een manier om het verhaal van Veronica definitief af te ronden. Alhoewel dat inderdaad gebeurde en de laatste losse verhaallijnen afgerond werden, zag Hulu kans om de franchise nog eens terug te brengen voor een vierde seizoen. En nu lijkt dat vijfde ook mogelijk.

Tijdens een interview met TVLine vertelde Kristen Bell er wel voor open te staan. "Zolang de fans het willen, zal ik het blijven proberen te maken," verklaarde de actrice plechtig. Zijzelf en bedenker Thomas "zijn eraan toegewijd het verhaal steeds weer opnieuw uit te vinden."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen