search
Angelica Ross gecast voor 'American Horror Story'
Series / Nieuws

Angelica Ross gecast voor 'American Horror Story'

Ze wordt zo de eerste transseksuele actrice met een series regular rol in twee reeksen.

Geoffrey Ketels
Actrice Angelica Ross, bekend omwille van haar rol in Pose is gecast voor American Horror Story: 1984. Ryan Murphy heeft reeds laten optekenen dat de actrice in het negende seizoen van de serie te zien zal zijn in een "onvergetelijke rol". Over welke rol het dan precies gaat is uiteraard vooralsnog niet bekend.

Pose is sinds de lancering van het eerste seizoen, mede door de fantastische optredens van de cast uitgegroeid tot een waar fenomeen. In het bijzonder in de Verenigde Staten weet de reeks uitstekende kijkcijfers te realiseren. Het eerste seizoen is bovendien ook nog eens genomineerd voor een Emmy. Inmiddels wordt het tweede seizoen van Pose reeds uitgezonden en is ook het derde seizoen aangekondigd.

In een reactie op social media liet Ross alvast het volgende optekenen; "Ik ben verheugd om geschiedenis te kunnen maken als de eerste transseksuele actrice die twee series regular rollen heeft weten te verzilveren. Bedankt @mrrpmurphy voor het geschenk om Candy te kunnen spelen en natuurlijk ook voor het creƫren van mijn nieuwe rol in American Horror Story. Ik ben zo dankbaar en ook wel een beetje opgewonden om deel uit te gaan maken van de @ahsfx familie!!".

Sarah Paulson
Gelukkig voor de fans verschijnt er nu ook een beetje goed nieuws met betrekking tot American Horror Story. Eerder werden vriend en vijand immers nog verrast door het nieuws dat 'Sarah Paulson' niet meer in de serie te zien zal zijn als series regular. Bovendien is het op moment van schrijven onzeker of 'Evan Peters' nog in het negende deel van de reeks zal opduiken. 'Emma Roberts' en nieuwkomer 'Gus Kenworthy' zijn wel beiden bevestigd voor het negende seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen