Tweede Star Wars-serie voor Disney+ heeft een regisseur gevonden?

Het werk aan de serie voor Disney Plus vordert, zo lijkt het, gestaag.

Jim Pedd, 16-07-2019 06:00

Fans van Star Wars hebben de komende tijd heel wat om naar uit te kijken. Niet alleen werkt regisseur Jon Favreau aan The Mandalorian, ook zit er nog een tweede live-action televisieserie aan te komen, namelijk rond het personage Cassian Andor uit de film Rogue One.
Lucasfilm werkt op dit moment aan die serie en heeft al een showrunner gevonden in Stephen Schiff. Verder keren zowel Diego Luna als Alan Tudyk terug om hun rollen van Cassian Andor en K-2SO te spelen. Nu horen we dat er voor het eerst een regisseur op het oog is.

Eerste regisseur
Regisseur Rick Famuyiwa zou mogelijk een of meerdere afleveringen mogen maken. Dat doet hij ook al bij The Mandalorian en het vermoedelijke tweede seizoen van die serie. Aan die tweede reeks wordt momenteel hard gewerkt door Favreau, die al afleveringen schrijft.

Maar in de tussentijd komt er dus ook een serie rond Cassian Andor en K-2SO. Die heeft de volgende omschrijving: Deze opwindende spionagethriller verkent verhalen vol spionage en gedurfde missies om hoop in het sterrenstelsel onder het juk van het meedogenloze keizerrijk te herstellen.

Bron: Discussing FIlm

Lees meer over: Cassian Andor, Star Wars, Diego Luna, Alan Tudyk, Rick Famuyiwa

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie