Terugkeer van Brett in 'Chicago Fire' seizoen 8 zeer onzeker

Terugkeer Brett in 'Chicago Fire' S8 onzeker

Geoffrey Ketels, 15 juli 2019 om 12:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Geen enkel seizoen van Chicago Fire eindigt zonder een cliffhanger. Meestal is dat er ook nog eens één van formaat zoals in de matrassenfabriek. Ondanks het feit dat ook het zevende seizoen van de reeks goed was voor een stevige cliffhanger had deze nu vooral betrekking tot één bekend en populair personage in het algemeen. Het ging hierbij natuurlijk om Sylvie Brett (gespeeld door Kara Killmer). Zij staat voor een belangrijke beslissing welke bepalend zal zijn voor het feit of ze nog verder te zien zal zijn in de reeks of niet.

Bovenstaande is niet de enige reden waarom de toekomst van Brett in de serie in twijfel wordt getrokken. Nu raakte immers ook bekend dat er een nieuwe paramedic zijn of haar opwachting zal maken in het achtste seizoen van Chicago Fire. Nu is dat niet zo vreemd. In het verleden doken er wel vaker nieuwe paramedics op waarbij de één al wat langer bleef dan de ander. Er waren bijvoorbeeld korte vervangingen voor Shay en Dawson. Het personage van Brett dook voor het eerst op in de serie tijdens het derde seizoen. Dit maakt ze tot één van de langst meedraaiende paramedics.

Verloofd
Normaal zou een situatie als deze eigenlijk maar weinig vragen met zich meebrengen. Dit niet in het minst omdat Chicago Fire aldus de reputatie heeft om regelmatig enkele leden van de cast (tijdelijk) te vervangen. Nu is dat toch even anders. In het zevende seizoen werd niet alleen duidelijk dat Brett verloofd is met Kyle, deze laatste heeft eveneens aangegeven een lucratief jobaanbod te hebben ontvangen waardoor hij moet verhuizen. Uiteraard vraagt hij Brett om met hem mee te gaan. De keuze is nu duidelijk aan haar. Zien we het populaire personage van Brett nog terug in het achtste seizoen van Chicago Fire? De nabije toekomst zal het ons leren!

Lees meer over: Chicago Fire, serie, Kara Killmer

Informatie over de serie: Chicago Fire

Populair nieuws