search

Ons nieuws van maandag 15 juli 2019

Scarlett Johansson: 'Mijn interview is bewerkt voor clickbait'
Series / Celebrity

Scarlett Johansson: 'Mijn interview is bewerkt voor clickbait'

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson staat centraal in een discussie over politieke correctheid van Hollywood, "Mijn interview is bewerkt is voor clickbait".

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson komt terug op de kritiek die ze eerder leverde op de politieke correctheid van Hollywood. Na wat opschudding rond een interview van Scarlett in As If magazine, heeft ze een bericht geplaatst op Entertainment Weekly dat haar interview bewerkt is voor clickbait.

In het As If magazine zei Johansson: "Weet je, als actrice zou ik elk persoon, elke boom en ieder dier mogen spelen, puur omdat het mijn werk is en het erbij hoort."

In Entertainment Weekly zegt ze nu dat in een ideale wereld, zou iedere acteur wie dan ook mogen spelen en dat kunst, in al haar vormen, immuun moet zijn voor politieke correctheid. Dat punt probeerde ik te maken, maar dat kwam niet helemaal goed over.

In 2018 trok de Amerikaanse actrice zich terug uit de film Rub & Tug, waarin ze een transgenderman zou spelen. In een verklaring zei ze toen af te zien van de rol nadat er ethische vragen zijn gesteld na haar casting. Dit is niet het eerste relletje. In de film Ghost in the Shell speelde de actrice een Aziatisch personage en beschuldigde critici haar van white whashing. Als blanke vrouw zou ze een voorkeursbehandeling krijgen in het casting proces.

Diversiteit in Hollywood
Over diversiteit in Hollywood schrijft Scarlett Johansson: "Niet iedere acteur heeft dezelfde mogelijkheden geboden gekregen, terwijl ik dat geluk wel had. Ik blijf daarom achter diversiteit in de industrie staan en blijf vechten voor projecten waar iedereen aan mee zou mogen doen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Confronterende HBO tiener-hitserie 'Euphoria' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Confronterende HBO tiener-hitserie 'Euphoria' krijgt tweede seizoen

De vele heftige scènes hebben duidelijk indruk gemaakt...

Geoffrey Ketels
Het is lang niet alleen het razend populaire Chernobyl dat de gemoederen weet bezig te houden. Ook een andere serie van HBO, namelijk Euphoria heeft duidelijk vriend en vijand weten te verrassen. Ook intern is men best te spreken over de populariteit van de reeks. HBO ziet mede omwille van de gunstige kritieken en de goede kijkcijfers dan ook zeker nog een verdere toekomst voor de reeks weggelegd. Fans van Euphoria mogen hun borst dan ook reeds nat gaan maken, want er komt met zekerheid een tweede seizoen!

In Euphoria maken we kennis met een groep middelbare scholieren en de ervaringen die ze opdoen met niet alleen social media, maar ook drugs en seks. Het project komt van de hand van 'Sam Levinson' en heeft eigenlijk een vrij hechte connectie met de realiteit. Levinson heeft namelijk eerder reeds laten optekenen dat het personage van 'Zendaya' los is gebaseerd op zijn eigen ervaring(en) als verslaafde tiener.

Jonge cast
Euphoria heeft een erg jonge cast waar niet alleen de voormalige Disney-ster een plaats in heeft. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Hunter Schafer, Storm Reid en Maude Apatow. Zendaya zelf heeft inmiddels reeds via Twitter op het nieuws gereageerd. De actrice geeft aan dat ze nog maar net een telefoontje had gekregen over de bekendmaking van het tweede seizoen. Bovendien bedankt ze nog even alle fans voor de steun die ze heeft gekregen.

Wanneer het tweede seizoen van de reeks precies te zien zal zijn is vooralsnog niet bekend. Op moment van schrijven is het wel mogelijk om in Nederland reeds het eerste seizoen te volgen. Elke maandag verschijnt er dan ook op Ziggo XL een nieuwe aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer van Brett in 'Chicago Fire' seizoen 8 zeer onzeker
Series / Nieuws

Terugkeer van Brett in 'Chicago Fire' seizoen 8 zeer onzeker

Betekent dit het definitieve einde voor Brett?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geen enkel seizoen van Chicago Fire eindigt zonder een cliffhanger. Meestal is dat er ook nog eens één van formaat zoals in de matrassenfabriek. Ondanks het feit dat ook het zevende seizoen van de reeks goed was voor een stevige cliffhanger had deze nu vooral betrekking tot één bekend en populair personage in het algemeen. Het ging hierbij natuurlijk om Sylvie Brett (gespeeld door Kara Killmer). Zij staat voor een belangrijke beslissing welke bepalend zal zijn voor het feit of ze nog verder te zien zal zijn in de reeks of niet.

Bovenstaande is niet de enige reden waarom de toekomst van Brett in de serie in twijfel wordt getrokken. Nu raakte immers ook bekend dat er een nieuwe paramedic zijn of haar opwachting zal maken in het achtste seizoen van Chicago Fire. Nu is dat niet zo vreemd. In het verleden doken er wel vaker nieuwe paramedics op waarbij de één al wat langer bleef dan de ander. Er waren bijvoorbeeld korte vervangingen voor Shay en Dawson. Het personage van Brett dook voor het eerst op in de serie tijdens het derde seizoen. Dit maakt ze tot één van de langst meedraaiende paramedics.

Verloofd
Normaal zou een situatie als deze eigenlijk maar weinig vragen met zich meebrengen. Dit niet in het minst omdat Chicago Fire aldus de reputatie heeft om regelmatig enkele leden van de cast (tijdelijk) te vervangen. Nu is dat toch even anders. In het zevende seizoen werd niet alleen duidelijk dat Brett verloofd is met Kyle, deze laatste heeft eveneens aangegeven een lucratief jobaanbod te hebben ontvangen waardoor hij moet verhuizen. Uiteraard vraagt hij Brett om met hem mee te gaan. De keuze is nu duidelijk aan haar. Zien we het populaire personage van Brett nog terug in het achtste seizoen van Chicago Fire? De nabije toekomst zal het ons leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe spannende outfit voor Killer Frost in 'The Flash' seizoen 6!
Series / Foto's

Nieuwe spannende outfit voor Killer Frost in 'The Flash' seizoen 6!

In seizoen 6 keert ze terug!

The CW start in oktober met het uitzenden van de populaire DC-series in het Arrowverse. Eén van die series is uiteraard The Flash en daarin keert de Barry Allen a.k.a. de Scarlet Speedster (Grant Gustin) uiteraard weer terug.

Ook zal Caitlin Snow a.k.a. Killer Frost weer eens te zien zijn. Het ijzige personage van actrice Danielle Panabaker krijgt een nieuw outfit. Check een aantal foto's van de set hieronder als bewijs.

Het zesde seizoen van The Flash staat gepland voor 8 oktober 2019.



Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel oude bekenden terug in 'Star Trek: Picard'?
Series / Nieuws

Veel oude bekenden terug in 'Star Trek: Picard'?

Het zou zomaar kunnen dat de hele cast van Star Trek: The Next Generation uiteindelijk zijn of haar opwachting maakt.

Nu Patrick Stewart terug mag keren als Jean-Luc Picard voor een geheel nieuwe serie, hopen ook andere castleden van Star Trek: The Next Generation dat ze hun opwachting mogen maken. Zo ook LeVar Burton, die er zin in heeft.

De acteur was aanwezig bij de première van Disney-film The Lion King en daar werden hem wat vragen gesteld. Burton was zeven seizoenen lang te zien als Geordi La Forge en stelt dat hij er vanuit gaat dat eigenlijk alle TNG-castleden wel terug keren.

Waarom niet?
"Ieder van ons, toch?" begon de acteur zijn verhaal over een mogelijke terugkeer. "Het is onredelijk om aan te nemen dat hij deze mensen niet meer kent, of niet meer met ze zou praten. En als hij dat niet meer doet, dan moet er een verdomd goede reden voor zijn."

De acteur speculeert dat er heel wat personages uit TNG minstens een of twee keer terug kunnen keren, waaronder Geordi, Data, Worf, Riker, Troi en de Crushers. "Ga je ons allemaal in een aflevering zien? Of in een scène of aflevering? Ik heb geen idee, dat ligt aan het netwerk."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 bevestigd!
Series / Nieuws

Star Wars-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 bevestigd!

Regisseur Jon Favreau is dolenthousiast over de mogelijkheden die hij krijgt.

Er is nog geen seizoen te zien geweest van Star Wars-serie The Mandalorian, maar regisseur en uitvoerend producent Jon Favreau werkt toch al aan een tweede reeks. Dat liet hij weten tijdens een interview met Jimmy Kimmel.

Favreau vertelde dat de eerste reeks al klaar is. "Ja, we zijn klaar met het eerste seizoen. Op dit moment schrijf ik aan het tweede. Dus het is geweldig om te doen. het voelt een beetje alsof je je speelgoedkist mag openen en met al je Star Wars-speelgoed aan de slag mag," aldus de regisseur.

Universum in chaos
De serie, die op Disney Plus te zien zal zijn, de streamingdienst die Disney in de loop van november lanceert in de Verenigde Staten en waar daarna een internationale uitbreiding voor volgt, begint na de gebeurtenissen in de film Return of the Jedi.

Centraal staat een Mandalorian die door het sterrenstelsel reist. Hij bevindt zich ver van de New Republic en zijn wetten. Tijdens zijn reizen komt hij - zo gaat het gerucht althans - een kind tegen, dat hij moet beschermen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen