Confronterende HBO tiener-hitserie 'Euphoria' krijgt tweede seizoen

Tiener-hitserie 'Euphoria' krijgt 2de seizoen

Geoffrey Ketels, 15 juli 2019 om 13:25

Het is lang niet alleen het razend populaire Chernobyl dat de gemoederen weet bezig te houden. Ook een andere serie van HBO, namelijk Euphoria heeft duidelijk vriend en vijand weten te verrassen. Ook intern is men best te spreken over de populariteit van de reeks. HBO ziet mede omwille van de gunstige kritieken en de goede kijkcijfers dan ook zeker nog een verdere toekomst voor de reeks weggelegd. Fans van Euphoria mogen hun borst dan ook reeds nat gaan maken, want er komt met zekerheid een tweede seizoen!

In Euphoria maken we kennis met een groep middelbare scholieren en de ervaringen die ze opdoen met niet alleen social media, maar ook drugs en seks. Het project komt van de hand van 'Sam Levinson' en heeft eigenlijk een vrij hechte connectie met de realiteit. Levinson heeft namelijk eerder reeds laten optekenen dat het personage van 'Zendaya' los is gebaseerd op zijn eigen ervaring(en) als verslaafde tiener.

Jonge cast
Euphoria heeft een erg jonge cast waar niet alleen de voormalige Disney-ster een plaats in heeft. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Hunter Schafer, Storm Reid en Maude Apatow. Zendaya zelf heeft inmiddels reeds via Twitter op het nieuws gereageerd. De actrice geeft aan dat ze nog maar net een telefoontje had gekregen over de bekendmaking van het tweede seizoen. Bovendien bedankt ze nog even alle fans voor de steun die ze heeft gekregen.

Wanneer het tweede seizoen van de reeks precies te zien zal zijn is vooralsnog niet bekend. Op moment van schrijven is het wel mogelijk om in Nederland reeds het eerste seizoen te volgen. Elke maandag verschijnt er dan ook op Ziggo XL een nieuwe aflevering.

Lees meer over: Euphoria, serie, HBO

Populair nieuws