Seizoensopening 'The Walking Dead' belooft "groots" te worden

Seizoensopening 'The Walking Dead' groots

Terminus zorgt voor de heftigste tegenstand tot op heden.

Bram de Groot, 20 juni 2014 14:24

De opnames voor het vijfde seizoen van The Walking Dead zijn ondertussen al gestart en in oktober zal de eerste aflevering te zien moeten zijn. Over de aftrap zegt producent Jolly Dale dat het de "Biggest Episode" tot op heden gaat worden.
“De eerste aflevering van het vijfde seizoen belooft grootser te zijn dan alle andere seizoenopeners, zeker weten! Het zal geweldig worden,” aldus Dale over de kick-off van de populaire tv-serie van de Amerikaanse zender AMC.

Op basis van de laatste aflevering van het vierde seizoen kunnen we ons voorstellen dat de hoofdrolspelers flink wat tegenstand kunnen verwachten van de bewoners (kannibalen?) in Terminus. Dale: "De fans van de comics weten waarschijnlijk al wat er zo'n beetje gaat gebeuren, maar ik mag niet veel zeggen."

En wat betreft de overleden personages in seizoen 4: “Veel geliefde personages zijn afgemaakt. Dit levert ons de mogelijkheid nieuwe verhaallijnen te introduceren en nieuwe personages een kans te geven. Dus ben niet getreurd om de doden in seizoen 4," sprak Dale bemoedigend in een blog op de website van AMC.

Bron: ibtimes

Lees meer over: The Walking Dead, seizoen 5, rick grimes, carl, poster, amc, episode, 2014, vervolg, teaser, affiche, teaserposter, who will survive, Terminus, beth greene, steven yeun, seizoen 5, opening, groots

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws