'Modern Family'-ster Ariel Winter: "Beroemd zijn is echt niks voor mij"

'Modern Family' ster Ariel Winter is klaar voor een nieuwe uitdaging!

Door redactie, 16 juli 2019 10:55

Dankzij de sitcom Modern Family is de Amerikaanse Ariel Winter een echte beroemdheid, maar ze ziet zichzelf niet als een “fame person”.
“Ik zie mezelf niet als een beroemd persoon, het is gewoon niks voor mij. Beroemd zijn is niet de reden dat ik dit werk doe. Ik hou van acteren, ik hou van werken.” Vertelt Winter, 21 jaar oud, tijdens een openhartig interview met The Hollywood Reporter deze week.

In het interview ging het over veel verschillende onderwerpen, zoals haar plannen als Modern Family straks ophoudt, en vervelend online commentaar waar ze het af en toe moeilijk mee heeft.

Winter heeft zich in het verleden stoer verdedigd tegen pestkoppen die commentaar hadden op haar gewicht en haar lichaam. Ze is er nu klaar mee om ”zichzelf te veranderen om anderen tevreden te stellen”

Toekomstplannen
Het 11e seizoen van Modern Family is vanaf 25 september te zien, dit is ook het laatste seizoen. Hierna wil Ariel Winter auditie doen voor meer volwassen rollen. “Het is raar om te bedenken dat dit tot een eind komt. Afscheid nemen gaat moeilijk worden. Maar ik heb er heel erg zin in om nieuwe dingen te gaan doen. Nieuwe rollen, nieuwe uitdagingen!”

Bron: Foxnews

Lees meer over: Ariel Winter, Modern Family, volwassen, einde serie

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws