Fans ontrafelen geheime boodschap 'Stranger Things'!

Geheime boodschap Stranger Things ontrafeld!

Jim Pedd, 16 juli 2019 om 09:51

Fans van Netflix-serie Stranger Things hebben een geheime boodschap voor fans ontrafeld. Lees dus vooral niet verder, tenzij je de serie al gezien hebt en vooral ook tot na de aftiteling van de derde reeks bent blijven kijken.

Lees enkel verder als je het derde seizoen van Stranger Things al gezien hebt.

Stranger Things eindigde het derde reeks met een schok: Jim Hopper kwam om het leven. Maar de scène na de aftiteling hintte er al naar dat het personage mogelijk terug zou keren. We hoorden namelijk een stel Russische soldaten spreken over een Amerikaanse gevangene. Zou dat Hopper zijn? Het begint er steeds meer op te lijken.

Opvallende boodschap
Acteur David Harbour, die de rol van Jim Hopper speelt, veranderde op zijn Instagram-account eens in de zoveel dagen zijn profielfoto in een reeks cijfers. Dat onthulde een telefoonnummer: 618-625-8313. Fans belden het nummer en kregen een boodschap te horen van Murray Bauman, een van de personages.

”Hi, je hebt de woning van Murray Bauman bereikt. Mam, als jij dit bent, hang alsjeblieft op en bel me tussen vijf en zes uur ’s avonds, zoals we eerder afgesproken hadden. Als dit Joyce is, Joyce bedankt voor het bellen. Ik probeerde je al een tijdje te bereiken. Ik heb een update. Die gaat over… nou ja, het is beter er persoonlijk over te praten. Het is niet goed of slecht, maar het is iets…

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, David Harbour

Populair nieuws