Netflix wil megasucces 'When They See Us' herhalen met 'Unbelievable'

Unbelievable moet succes When They See Us herhalen

Tijd om de tissues terug boven te halen...

Geoffrey Ketels, 19 juli 2019 om 14:37

De aangrijpende serie When They See Us welke door Netflix werd uitgebracht werd meteen een absoluut succes. De tijd lijkt nu te zijn aangebroken om de tissues terug uit de kast te halen. De streamingdienst heeft namelijk een nieuwe miniserie aangekondigd genaamd Unbelievable. Net zoals de eerst vermelde reeks is ook deze gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Alleen al de trailer is er eentje die zonder meer indruk weet te maken.

Unbelievable zal het verhaal vertellen van de tiener 'Marie Adler'. Marie dient op een bepaald ogenblik een klacht in tegen onbekenden voor seksueel geweld. Ze claimt dan ook te zijn aangevallen door een indringer in haar woning. Zowel de politie als de mensen uit de omgeving van Marie lijken haar echter niet echt te geloven. Op hetzelfde moment slaan twee detectives, namelijk 'Grace Rasmussen' en 'Karen Duvall' de handen in elkaar. Zij besluiten om een onderzoek te starten naar aantal gruwelijke, gelijkaardige indringersverkrachtingen. Ze werken dan ook samen om de potentiële serieverkrachter op te sporen.The Marshall Project
Niet alleen de trailer, maar ook de omschrijving die Netflix aan het nieuwe drama geeft is er eentje die kan tellen. Volgens Netflix vertelt Unbelievable dan ook het verhaal van een niet uit te spreken trauma, onwankelbare vasthoudendheid en een verbazingwekkende veerkracht. De verhaallijn van Unbelievable is tot slot geïnspireerd op waargebeurde feiten uit The Marshall Project.

Unbelievable is vanaf 13 september wereldwijd te zien op Netflix.

Bron: Netflix.com

Lees meer over: Unbelievable, Netflix, serie

Populair nieuws