Eerste trailer 'The Walking Dead' seizoen 10!

Eerste trailer 'The Walking Dead' seizoen 10!

Danai Gurira stapt uit de zombieserie.

Bram de Groot, 20 juli 2019 om 23:59

Tijdens Comic Con in San Diego is de eerste trailer onthuld voor The Walking Dead seizoen 10. Ook is onthuld dat weer een bekend personage de serie verlaat en er is een teaser verschenen voor de eerste film in de reeks.
Hieronder zie je dan de eerste beelden uit het tiende seizoen van de succesvolle zombieserie The Walking Dead. De nieuwe reeks start op 6 oktober 2019 op de zender The CW.Danai Gurira stopt!
Een nieuwtje is dat actrice Danai Gurira (Black Panther) stopt met The Walking Dead. In seizoen tien zal ze nog te zien zijn. Afgelopen seizoen vertrokken als grote namen als Andrew Lincoln (Andrew Lincoln) en Lauren Cohan (Lauren Cohan). "Ik wil zeggen dat dit een van de plezierigste hoogtepunten van mijn leven is geweest. Om deze rol te spelen, en om bij deze mensen te zijn en degenen die er nu niet meer zijn. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring," aldus Gurira tijdens Comic Con.

Teaser voor eerste film!
En dan werd er ook een teaser vertoond voor de eerste film die zal inzoomen op het personage Rick Grimes van Andrew Lincoln. De film verschijnt (ook) in de bioscoop. Meer info op Filmtotaal!


Bron: YT

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws