search
Hilarische eerste clip 'Rick and Morty' seizoen 4!
Series / Nieuws

Hilarische eerste clip 'Rick and Morty' seizoen 4!

In november worden de nieuwe afleveringen verwacht.

De kritische bejubelde en razend populaire animatieserie Rick and Morty staat niet alleen bekend om zijn chaotische humor, maar ook de lange pauzes tussen de verschillende seizoenen. Dit geldt met name voor het vierde seizoen, dat ruim twee jaar na het einde van het derde seizoen verschijnt in november dit jaar.

Tijdens een San Diego Comic-Con panel voor de serie lieten bedenkers Justin Roiland en Dan Harmon weten dat de volgende seizoenen een stuk sneller achter elkaar zullen verschijnen. In de komende jaren kunnen we wel 70 afleveringen verwachten. Dit is een van de redenen waarom het zo lang duurde voordat we een vierde seizoen krijgen. Harmon zei er het volgende over:

"Het duurde anderhalf jaar om een hoop papierwerk af te ronden voordat we verder konden gaan met de serie. We willen deze serie het liefst de rest van ons leven maken, maar dan moet er wel een goede deal op tafel liggen."

Taika Waititi is een alien
Tijdens het panel werd ook een eerste clip vertoond, die je hieronder kunt bekijken. In deze beelden horen we regisseur Taika Waititi als een alien die werkt als stagiair van Rick en een gevaarlijke app heeft verzonnen. Harmon liet tevens weten dat de 'meeseeks' zullen terugkeren in het nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen