Trailer laatste seizoen 'Arrow'!

Trailer laatste seizoen 'Arrow'!

De serie komt langzaamaan tot een eind.

Jim Pedd, 21 juli 2019 18:31

De trailer voor het achtste en laatste seizoen van Arrow is online verschenen. The CW liet de trailer zien tijdens het Comic-Con panel voor zijn Arrowversie. In de teaser zien we dat Oliver Queen bij zijn laatste dagen als held probeert The Monitor te helpen om de aankomende Crisis on Infinite Earths te voorkomen.
“Het meest opwindende aspect van dit seizoen, is dat we maar tien afleveringen hebben,” vertelde showrunner Beth Schwartz in een interview. “We hebben zitten brainstormen en nagedacht wie we allemaal terug willen zien keren. Er zijn zoveel personages waar we van zijn gaan houden. Elke aflevering wordt volgens mij gigantisch. We gaan het allemaal mooi in elkaar laten passen; het wordt sowieso een geweldig seizoen.”


In dit laatste seizoen ontdekt Oliver Queen wat de toekomst voor hem brengt. Hij moet zijn grootste uitdaging tot nu toe het hoofd zien te bieden. Dat is er een waarbij het multiversum in gevaar komt. In dit laatste seizoen van Arrow moet Oliver Queen leren accepteren wat de realiteit is van het heldendom.

Vanaf 15 oktober op The CW te zien.

Lees meer over: Arrow, The CW, Arrowverse, SDCC, Trailer

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws