Trailer 'Black Lightning' seizoen 3!

Trailer 'Black Lightning' seizoen 3!

De eerste beelden laten zien dat er niet echt een crossover aan zit te komen.

Jim Pedd, 22 juli 2019 06:00

Het tweede seizoen van Black Lightning eindigde met een grote verandering voor The CW. Superschurk Tobias Whale werd eindelijk naar The Pit gestuurd, en de familie van Jefferson Pierce leek weer nader tot elkaar te komen. Maar belangrijker was het feit dat er een oorlog aan zit te komen.
Die oorlog zien we nu voor een kort deel in de eerste beelden die The CW vrijgaf tijdens het San Diego Comic-Con panel. Hieronder kan je de trailer bekijken, die in eerste instantie vooral een recap bevat van de eerste twee seizoenen en daarna kort vooruitblikt op de volgende reeks.


Opvallend aan deze trailer is dat er nog altijd weinig connecties lijken te zijn met het Arrowverse. De serie bevindt zich dan ook in een eigen universum, zo vertelde showrunner Salim Akil. “We bevinden ons niet in het Arrowverse, in het universum van Supergirl. We zitten in het Black Lightning-universum en als je ooit een crossover te zien wil krijgen, dan zal Supergirl naar Freeland komen of Green Arrow de oversteek naar Freeland maken.”

Lees meer over: Black Lightning, The CW, SDCC

Populair nieuws