search
'The Walking Dead' gaat oneindig door! (Als de fans het willen)
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat oneindig door! (Als de fans het willen)

Na seizoen 10 nog lang geen einde in zicht.

Dit jaar start het tiende seizoen van The Walking Dead en daarin zal in ieder geval Danai Gurira, die Michonne speelt, afscheid nemen. De acteur die waarschijnlijk nooit vertrekt is Norman Reedus, de vertolker van het personage Daryl Dixon.

Al sinds het eerste seizoen in Daryl Dixon te zien in de hoofdserie van de nog steeds uitdijende franchise, ondanks dat de comic-reeks is gestopt en de kijkcijfers van TWD flink zijn gekelderd. Reedus sprak tijdens Comic Con over de toekomst en verwacht dat hij voorlopig nog niet klaar is: "God, ik weet het niet. Ik maakte deel uit van het begin, dus ik hoop het allemaal mee te maken, alleen om die reden."

De fans houden de serie in leven
"Ik heb gezien dat de serie werd aangepast en ik heb gezien dat het veranderd. Ik heb zoveel mensen zien gaan, ik heb geweldige nieuwe personages zoals Judith zien verschijnen. Ik ben ook een fan van de show, ik heb graag dit vrijkaartje om ook vanuit dit oogpunt te kijken, maar wie weet? Ik bedoel, zolang er ontelbare mensen buiten bij Comic-Con naar ons staan te schreeuwen, denk ik dat we doorgaan," aldus Reedus op de vraag of hij denkt dat TWD nog lang doorgaat.

Naast The Walking Dead is er uiteraard Fear the Walking Dead en die serie krijgt in ieder geval een zesde seizoen. Ook verschijnt er een derde TDW-serie en staat er een trilogie (bioscoop)films rond Rick Grimes gepland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen