search

Ons nieuws van dinsdag 23 juli 2019

'The Walking Dead' gaat oneindig door! (Als de fans het willen)
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat oneindig door! (Als de fans het willen)

Na seizoen 10 nog lang geen einde in zicht.

Dit jaar start het tiende seizoen van The Walking Dead en daarin zal in ieder geval Danai Gurira, die Michonne speelt, afscheid nemen. De acteur die waarschijnlijk nooit vertrekt is Norman Reedus, de vertolker van het personage Daryl Dixon.

Al sinds het eerste seizoen in Daryl Dixon te zien in de hoofdserie van de nog steeds uitdijende franchise, ondanks dat de comic-reeks is gestopt en de kijkcijfers van TWD flink zijn gekelderd. Reedus sprak tijdens Comic Con over de toekomst en verwacht dat hij voorlopig nog niet klaar is: "God, ik weet het niet. Ik maakte deel uit van het begin, dus ik hoop het allemaal mee te maken, alleen om die reden."

De fans houden de serie in leven
"Ik heb gezien dat de serie werd aangepast en ik heb gezien dat het veranderd. Ik heb zoveel mensen zien gaan, ik heb geweldige nieuwe personages zoals Judith zien verschijnen. Ik ben ook een fan van de show, ik heb graag dit vrijkaartje om ook vanuit dit oogpunt te kijken, maar wie weet? Ik bedoel, zolang er ontelbare mensen buiten bij Comic-Con naar ons staan te schreeuwen, denk ik dat we doorgaan," aldus Reedus op de vraag of hij denkt dat TWD nog lang doorgaat.

Naast The Walking Dead is er uiteraard Fear the Walking Dead en die serie krijgt in ieder geval een zesde seizoen. Ook verschijnt er een derde TDW-serie en staat er een trilogie (bioscoop)films rond Rick Grimes gepland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Hills: New Beginnings' op MTV krijgt toch een nieuw seizoen
Series / Trailer

'The Hills: New Beginnings' op MTV krijgt toch een nieuw seizoen

MTV is duidelijk nog niet klaar met de dames en heren van The Hills, want er komt toch een nieuw seizoen.

MTV is duidelijk nog niet klaar met de dames en heren van The Hills. Het netwerk heeft maandag bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt van The Hills: New Beginnings. Het is nog niet bekend wanneer het uitgezonden zal worden.

The Hills was op MTV te zien van 2006 tot 2010, en gaat het leven in de Hollywood Hills. De serie volgde Lauren Conrad, bekend van Laguna Beach, en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi. Aan The Hills: New Beginnings doen van de oorspronkelijke cast Audrina, Heidi, Spencer, Brody en Whitney nog mee. Een aantal nieuwe gezichten hebben zich bij de cast aangesloten, namelijk Mischa Barton (The O.C.) en Brandon Lee, de zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee.

De ster van de oorspronkelijke serie, Lauren Conrad, is niet te zien in deze nieuwe reeks, net als de Kristin Cavallari.

MTV heeft een teaser vrijgegeven van het nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie vindt eerste hoofdrolspeler!
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie vindt eerste hoofdrolspeler!

Markella Kavenagh speelt naar verwachting het personage Tyra.

Naar verwachting verschijnt in 2021 op de streamingdienst van Amazon de live action tv-serie The Lord of the Rings. De productie van het megaproject zou later dit jaar moeten aanvangen en nu is er een eerste hoofdrolspeler aangetrokken.

Variety meldt dat Amazon de Australische actrice Markella Kavenagh, bekend uit de serie Picnic at Hanging Rock, heeft aangetrokken om een hoofdrol te spelen in de serie. Haar personage heet volgens Variety Tyra.

Grote namen
De verwachting is dat Amazon ook grote(re) namen zal aantrekken. De regie van de eerste twee afleveringen zal in ieder geval worden verzorgd door Juan Antonio (J.A.) Bayona, bekend van onder meer de hitfilms Jurassic World: Fallen Kingdom en The Impossible. De serie zou in totaal zo'n 500 miljoen kosten, inclusief de aankoop van de televisierechten en de productiekosten.

3000 jaar voor The Lord of teh Rings-films
De serie zal zich afspelen tijdens de Second Age en dat is ruim 3000 jaar voor de start van de bekende The Lord of the Rings-films van Peter Jackson. Overigens zag je in Fellowship of the Rings wel het einde van de Second Age in de scène waarin de elven en mensen het gezamenlijk opnemen tegen Sauron.

Het voordeel is echter dat de Second Age een periode bestrijkt van maar liefst een kleine 3500 jaar en start na het verbannen van Morgoth, de duistere lord voordat Sauron een kijkje komt nemen.



Foto van Hanna Lassen/WireImage
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nicole Kidman is klaar voor een volgend seizoen 'Big Little Lies'
Series / Interview

Nicole Kidman is klaar voor een volgend seizoen 'Big Little Lies'

Nicole Kidman is al klaar voor een volgend seizoen 'Big Little Lies', maar alleen als iedereen weer van de partij is!

De promotie van het tweede seizoen Big Little Lies draait op volle toeren, en Nicole Kidman is al klaar voor een volgend seizoen. Maar alleen als iedereen weer van de partij is!

De actrice onthuld in een interview, dat ze nog niet klaar is voor een afscheid: "Ik zou zo graag doorwerken aan deze prachtige HBO serie". Het einde van seizoen twee is bloedspannend, aldus de actrice, maar misschien houdt het hier niet op voor de Californische dames.

"Ik denk dat we heel graag nog een derde seizoen zouden maken want er zijn zoveel ideeën," vertelt Nicole Kidman in een interview met de Australische nieuwszender News Corp Australia: "Maar we doen het niet als niet iedereen weer van de partij is...zelfs de kinderen."

Of het ook gaat lukken om alle grote namen weer te verzamelen, is nog maar de vraag. Het schijnt dat het ook al lastig was om het tweede seizoen te filmen vanwege overvolle agenda's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer horror-anthology-serie 'The Terror: Infamy' seizoen 2
Series / Trailer

Eerste trailer horror-anthology-serie 'The Terror: Infamy' seizoen 2

Het tweede seizoen van de anthology-serie komt er binnenkort aan.

AMC heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor horror-anthology-serie The Terror: Infamy. In de trailer ligt de focus op de duistere entiteit die een Japans-Amerikaans gevangenenkamp tijdens de Tweede Wereldoorlog terroriseert. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Derek Mio en George Takei. De trailer kun je hieronder bekijken.

Seizoen 2 van The Terror werd bedacht en geproduceerd door Alexander Woo en Max Borenstein. Woo, die onlangs een grote deal sloot met AMC, fungeert ook als showrunner. De serie is een productie van AMC Studios, Scott Free, Emjag Productions en Entertainment 360. Andere producenten zijn Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert en Guymon Casady.

Nog drie weekjes wachten
Infamy zal bestaan uit tien afleveringen en laat zien hoe een reeks bizarre moorden de Japans-Amerikaanse gemeenschap in het begin van de jaren '40 doet opschrikken. Naast de eerder genoemde Mio en Takei zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Kiki Sukezane, Cristina Rodlo, Shingo Usami, Naoko Mori en Miki Ishikawa. De eerste aflevering wordt op 12 augustus a.s. uitgezonden door AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een "gestoorde" Kaley Cuoco (Big Bang Theory) in eerste trailer DC animatieserie 'Harley Quinn'
Series / Trailer

Een "gestoorde" Kaley Cuoco (Big Bang Theory) in eerste trailer DC animatieserie 'Harley Quinn'

'Big Bang Theory'-actrice Kaley Cuoco speelt ditmaal de gestoorde aanbidder van de Joker.

Margot Robbie heeft wellicht Harley Quinn leven ingeblazen in een live-action film, maar ervoor zagen we het personage al opduiken in animatieseries. Nu krijgt ze haar eigen animatieserie, maar die is absoluut niet bedoeld voor kinderen.

Tijdens de San Diego Comic-Con van afgelopen week, liet streamingdienst DC Universe voor het eerste een trailer zien van Harley Quinn. Die trailer is nu ook online verschenen. In de animatieserie voor volwassen publiek horen we Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) als Quinn. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

In de trailer zien we o.a. hoe Aquaman opnieuw een personage is dat belachelijk wordt gemaakt (Harley geeft hem een slag in de keel, terwijl Captain Cold, Poison Ivy, Black Manta, Two-Face, Cheetah en Calendar Man toekijken.

Een stemmencast vol bekende namen
De eerder genoemde Cuoco zal de serie tevens produceren. De stemmencast bestaat verder uit bekende namen als Lake Bell, Alan Tudyk, Jim Rash, Ron Funches, Chris Meloni, Diedrich Bader, James Adomian, Tony Hale, JB Smoove, Jason Alexander, Tisha Campbell Martin, Giancarlo Esposito, Natalie Morales, Matt Oberg en Wanda Sykes. Naast Cuoco doen ook Patrick Schumacker en Justin Halpern dienst als producenten. Laatstgenoemden deden dit eerder al voor de series Shit My Dad Says en NBC-serie Powerless. Een exacte releasedatum voor Harley Quinn moet nog worden aangekondigd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michonne nog niet helemaal klaar in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Michonne nog niet helemaal klaar in 'The Walking Dead'

Het personage verdwijnt in het tiende seizoen.

Danai Gurira neemt in het tiende seizoen van The Walking Dead afscheid van haar personage Michonne. Althans, in de serie. De actrice wil andere projecten kunnen verkennen en laat de deur open om op een andere manier terug te keren naar de zombiefranchise.

Dat vertelt franchisebaas Scott Gimple tijdens een interview op de San Diego Comic-Con. "Danai heeft wat behoorlijk interessante zaken in het verschiet," aldus Gimple over de toekomst van de actrice. "En wij zijn nog niet helemaal klaar met haar. Dat is alles wat ik kan zeggen."

Plek in een film?
Zou Michonne dan net als Rick verdwijnen en in een film te zien zijn? Dat lijkt wel mogelijk te zijn. Gurira kreeg de vraag ook voorgelegd en antwoordde daar als volgt op. Het is volgens de actrice een "niet te beantwoorden vraag". "Ik weet het niet, zelfs als ik het wist, zou ik het je niet vertellen. Maar vraag de baas maar, kijken of hij het je vertelt."

De actrice is in elk geval blij met het einde van haar personage. "Haar exit zal wat fallout hebben, en emotionele momenten. Maar het gebeurt op een heel specifieke manier. Dus hopelijk is het verrassend en interessant voor de fans."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteurs delen hun favoriete momenten
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteurs delen hun favoriete momenten

De acteurs vertelden tijdens de San Diego Comic-Con wat ze vinden.

Afgelopen weekend was er een laatste Game of Thrones-panel op de San Diego Comic-Con. Althans, voor die serie, want spin-offs zullen uiteraard ook naar de SDCC komen. Tijdens het panel, werd de cast gevraagd wat hun favoriete tekst was in de serie. Dat levert wat interessante resultaten op.

Nikolaj Coster-Waldau: "Hold the door". De acteur vond dit moment uit de aflevering The Door uit seizoen zes het beste van allen.
Liam Cunningham: "Nothing fucks you harder than time". De acteur koos voor dit citaat van zijn eigen personage uit het zevende seizoen, in aflevering Eastwatch.
Jacob Anderson: "Valar Morghulis". Deze quote, die door de hele serie meermaals uitgesproken werd, is de favoriet van Anderson.
Maisie Williams: "Not today". Dit matra werd voor het eerst door Syrio Forel aan Arya geleerd, maar ook nog herhaald in de aflevering The Long Night van seizoen acht.
John Bradley: "I always wanted to be a wizard". Dat vertelt Sam in de aflevering You Win or You Die uit het eerste seizoen.
Conleth Hill: "I drink and I know things". De acteur noemde dit zijn favoriete regel, die Tyrion uitsprak in Home, een aflevering uit seizoen zes.
Isaac Hempstead Wright: "Chaos is a ladder". Dat vertelde Littlefinger voor het eerst in de aflevering The Climb uit seizoen drie en Bran herhaalde hem in seizoen zeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Orange Is The New Black' is 'Stranger Things' de baas op Netflix!
Series / Nieuws

'Orange Is The New Black' is 'Stranger Things' de baas op Netflix!

Ze behoort toe aan de eerste reeks met originele series van Netflix...

Geoffrey Ketels
De eigen content die Netflix op haar platform lanceert is uiteraard van groot belang voor de streamingservice. In een interview met Variety heeft de Netflix-chef 'Cindy Holland' nu aangegeven wat de populairste Netflix-Original is. Het resultaat van de bekendmaking zal wellicht maar weinig mensen verrassen.

Volgens de bekendmaking die Holland heeft gedaan is Orange Is The New Black met voorsprong de populairste original die Netflix op de wereld heeft losgelaten. Zomaar even meer dan 105 miljoen Netflix-kijkers zouden dan ook op z'n minst één aflevering hebben gezien. Orange Is The New Black behoort toe aan de eerste reeks met originele Netflix-series en was vanaf het begin razend populair. Inmiddels staat het zevende en laatste seizoen van de serie voor de deur. Deze zou normaal binnen enkele dagen, namelijk op 26 juli online moeten staan.

Meer openheid over cijfers
Dat bovenstaand bericht de wereld werd ingestuurd kan in eerste instantie misschien een beetje verrassend zijn. Het is namelijk zo dat Netflix er algemeen om bekend staat zeer terughoudend te zijn voor wat het verspreiden van cijfers betreft. Anderzijds heeft Netflix manager Ted Sarandos recent bekend gemaakt dat hij meer openheid zou scheppen in de cijfers van de streamingservice.

De recente kwartaalcijfers die door Netflix openbaar werden gemaakt waren niet meteen indrukwekkend te noemen, in tegendeel. Ze maakten duidelijk dat het aantal nieuwe abonnees sterk was teruggevallen. Van de berekende 5 miljoen nieuwe klanten kwamen er uiteindelijk slechts 2,7 miljoen daadwerkelijk bij. In het eerste kwartaal van 2019 was er nog sprake van een groei van een slordige 10 miljoen klanten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er komt een eerbetoon aan overleden Luke Perry in Riverdale' seizoen 4
Series / Nieuws

Er komt een eerbetoon aan overleden Luke Perry in Riverdale' seizoen 4

De acteur overleed aan de gevolgen van een reeks beroertes...

Geoffrey Ketels
In maart van dit jaar ging er een schokgolf door de wereld van het digitale entertainment. Acteur Luke Perry, bekend van onder meer Riverdale en Beverly Hills 90210 was overleden aan de gevolgen van een reeks beroertes. Het derde seizoen van Riverdale kon uiteindelijk worden afgesloten zonder al te ingrijpende veranderingen door te moeten voeren. Deze herfst verschijnt het vierde seizoen op Netflix en daarin is een eerbetoon verwerkt aan de geliefde acteur.

Het is de maker van de reeks, namelijk 'Roberto Aguirre-Sacasa' welke het nieuws van het eerbetoon bekend heeft gemaakt. Wat dit eerbetoon extra bijzonder zal maken is het optreden van een voormalige 9020-ster, namelijk 'Shannen Doherty'. De actrice heeft inmiddels ook zelf bevestigd ene overeenkomst te hebben ondertekend voor een speciale gastrol in de vierde seizoen première. Deze aflevering zou de naam "Chapter 54: In Memoriam" dragen. Als alles volgens plan verloopt zou deze aflevering wereldwijd te zien moeten zijn op 9 oktober van dit jaar.

Luke Perry's Wens
Blijkbaar heeft een optreden van Doherty in Riverdale altijd al in de lucht gehangen. In een reactie liet de maker van de reeks dan ook het volgende optekenen:

"Dit is iets wat Luke eigenlijk al wou vanaf het eerste seizoen. Ze waren zo'n goede vrienden. Toen we besloten om een speciaal eerbetoon in de reeks te verwerken moesten we dan ook niet lang nadenken. We hebben Shannen dan ook gevraagd om een super emotionele rol te spelen. Ze las het script en zei meteen volmondig ja."

In eerste instantie leek het de bedoeling dat de twee voormalige 90210-sterren naast elkaar te zien zouden zijn in het eerste seizoen van de reeks. Dat ging uiteindelijk niet door. Hoe mooi en aangrijpend de eerbetoon aflevering ook mag worden, de twee zullen nooit meer samen op het scherm te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-acteur Gaten Matarazzo over zijn ziekte CCD
Series / Celebrity

'Stranger Things'-acteur Gaten Matarazzo over zijn ziekte CCD

Gaten Matarazzo weet er alles van: een opvallend uiterlijk kan een acteur helpen bijzondere rollen te krijgen, maar soms krijg je bij audities geen kans!

Een opvallend uiterlijk hebben kan een acteur helpen bijzondere rollen te krijgen, kijk maar naar acteurs als Steve Buscemi (Fargo) en Benedict Cumberbatch (Doctor Strange). Maar het kan ook betekenen dat je bij audities geen kans krijgt. Voor jonge acteur Gaten Matarazzo (Stranger Things) is auditie doen niet altijd makkelijk geweest.

Gaten Matarazzo heeft de aangeboren aandoening genaamd Cleidocraniale Dysplasie (CCD) waardoor hij minder botvorming van sleutel- en schedelbeenderen heeft. Hij is bijvoorbeeld kleiner dan gemiddeld, en heeft gebitsproblemen.

In een interview bij The Doctors vertelt Gaten over deze aandoening. En hoe hij het zelf ervaart. Hij vertelt over gepest worden, over eindeloze operaties en hoe het zijn acteercarrière beïnvloed heeft. De producenten van Stranger Things zagen bij de audities wat voor bijzondere dingen Gaten met zijn lichaam kan doen omdat een paar botten ontbreken, dat ze zijn aandoening CCD in het script hebben verwerkt.

Het derde seizoen van Stranger Things is nu te zien op Netflix Bekijk hieronder het hele interview met de jonge acteur:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Van Helsing' seizoen 4 met de bloedmooie Tricia Helfer als Dracula!
Series / Trailer

Trailer 'Van Helsing' seizoen 4 met de bloedmooie Tricia Helfer als Dracula!

De bloedmooie Tricia Helfer is dit seizoen Dracula.

Afgelopen december kondigde Syfy aan dat de horrorserie Van Helsing een vierde seizoen krijgt. De vampierenserie krijgt dertien afleveringen en een nieuwe showrunner. En daar bovenop, zien we voor het eerst ook de legendarische Dracula, die gespeeld wordt door Tricia Helfer.

Van Helsing verkent in deze vierde reeks meer van de mythologie van vampiers. Tegelijk is er, zoals de trailer al laat zien, nog genoeg ruimte voor bloedige actie. We zien namelijk hoe Vanessa van Helsing (Kelly Overton) en haar groepje heldhaftige vrienden, probeert de wereld te heroveren van vampiers. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als we de trailer zien. Dracula is immers een gevaarlijke nieuwe schurk waar de groep het tegen op moet nemen.



Showrunner Neil LaBute vertelde nog dat het vierde seizoen "dieper kijkt naar de iconische legendes van vampiers en hun ultieme doelen voor deze wereld. Er staan nieuwe schurken op en onverwachte helden voegen zich bij het gevecht. We hebben fantastische plannen voor dit seizoen en ik kan niet wachten die met onze toegewijde fans te delen."

De serie keert deze herfst terug.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.