search
Sci-fi fans opgelet: nieuw op Netflix de serie 'Another Life'
Series / Nieuws

Sci-fi fans opgelet: nieuw op Netflix de serie 'Another Life'

Zal deze nieuwe serie de grote verwachtingen weten in te lossen?

Geoffrey Ketels
In april van vorig jaar kondigde Netflix de nieuwe sciencefiction serie Another Life aan. De productie van de reeks werd afgerond in november en vanaf vandaag (25 juli) is ze te zien op het populaire streamingplatform. De verwachtingen rond de reeks zijn alvast hooggespannen. De cast bestaat onder meer uit 'Katee Sackhoff' welke eerder reeds te zien was in Battlestar Galactica.

Another Life vertelt het verhaal van de astronaut 'Niko Breckinridge' (gespeeld door Sackhoff). Zij staat aan het hoofd van een team van jonge mensen welke op zoek gaan naar buitenaardse intelligentie. Hun actie is het gevolg van de vondst van een enorm buitenaards artefact op Aarde. Het is de bedoeling dat het team van kapitein Breckinridge de oorsprong van het artefact gaat achterhalen en het eerste contact gaat leggen. Al snel wordt duidelijk dat het geen missie zonder gevaar wordt.

Grote verwachtingen
De verwachtingen rond de nieuwe sciencefictionserie zijn alvast hooggespannen. De trailers die de wereld zijn ingestuurd zagen er dan ook ronduit fantastisch uit. Bovendien zijn er natuurlijk ook nog 'Katee Sackhoff' en 'Selma Blair' welke de cast aanvoeren. Of de serie ook echt de grote verwachtingen zal weten in te lossen zal uiteraard nog moeten blijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen