Verwijderalarm: serie 'New Girl' verdwijnt deze maand compleet van Netflix

Opgelet! 'New Girl' verdwijnt van Netflix

Eerder verdween ook al het eerste seizoen van het streamingplatform.

Geoffrey Ketels, 25 juli 2019 16:20

Nadat eerder reeds het eerste seizoen van New Girl van Netflix verdween is het nu de beurt aan de resterende seizoenen. Seizoenen twee tot en met vier zijn nog bij de populaire streamingdienst te bekijken... maar niet meer voor lang. Aan het einde van de maand nemen we definitief afscheid van de vrienden Jess, Nick, Winston, Cece en uiteraard Kat Ferguson.
New Girl is lang niet de enige serie die we deze maand nog van Netflix zien verdwijnen. In totaal verdwijnen er zomaar even 24 nieuwe titels. Andere bekende namen waar we afscheid van moeten nemen zijn onder meer White Collar en The Americans. Het lijkt er een beetje naar uit te zien dat Netflix haar abonnees aan het pesten is, maar in de praktijk kan ze hier maar weinig aan doen. Op het ogenblik dat de streamingrechten voor een reeks worden aangekocht is dat steeds slechts voor een bepaalde periode. Is deze periode afgelopen? Dan verdwijnt de serie van het platform.

Populaire serie
New Girl is zeker een serie die we gaan missen op Netflix. De reeks is dan ook niet van de minste. Zo sleepte ze een groot aantal nominaties binnen voor onder meer de Golden Globes en de Emmy’s. Ben je er nog niet in geslaagd om kennis te maken met deze topper? Dan heb je nog enkele dagen de tijd! De resterende seizoenen van New Girl zullen immers op 31 juli van het streamingplatform verdwijnen. Snel zijn is dus zeker en vast de boodschap!

Bron: Netflix.com

Lees meer over: New Girl, serie, Netflix

Informatie over de serie: New Girl

Populair nieuws