search
Orlando Bloom terug als Legolas in 'Lord of the Rings'-serie?

Orlando Bloom terug als Legolas in 'Lord of the Rings'-serie?

De Amazon-serie brengt heel wat interessants met zich mee.

Jim Pedd
Tijdens de TCA-perstour onthulde Amazon Prime Video het volledige creatieve team achter de aankomende Lord of the Rings-serie. De streamingdienst vernieuwde tegelijk de serie Carnival Row, waarin Orlando Bloom te zien is. Hem werd gevraagd of hij terug kon keren in Lord of the Rings.

"Ik weet niet waar ik in die wereld zou passen," begon Bloom het interview. "En als je Legolas noemt, dan hebben ze waarschijnlijk wel een 19-jarige knul klaarstaan die er ook helemaal klaar voor is om dit te spelen."

Verre verleden
De serie van Amazon speelt zich ruim voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings af, in de tweede era van de wereld van Tolkien. Het is nog niet duidelijk welk verhaal er verteld wordt en welke personages er een rol in krijgen. We weten wel dat J.A. Bayona de eerste aflevering zal regisseren.

Het verhaal dat verteld wordt is volgens Bayona nog nooit eerder verteld. "Ik kan er niet op wachten om het publiek mee te nemen naar Midden-Aarde en hen de wonderen van de tweede era te laten ontdekken, met een nooit eerder verteld verhaal."

Aanbevolen artikelen