search

Ons nieuws van zondag 28 juli 2019

Vliegtuigcrash in 'The Walking Dead' spin-off
Series / Nieuws

Vliegtuigcrash in 'The Walking Dead' spin-off

We horen eindelijk weer nieuwe details!

Al sinds 2010 is de The Walking Dead-franchise op televisie te zien. Langzaamaan breidt het universum uit en is een derde serie op komst. Daarnaast zijn er nog films op komst en lijkt het erop dat we nog decennia kunnen genieten van de franchise. Vandaag zijn er nieuwe details bekendgemaakt van de tweede spin-off serie.

ComicBook.com schrijft dat de serie opgenomen wordt in een stadje in Virginia. De serie zou als werktitel Monument hebben en een interessant plotpunt. Naar het schijnt wordt er op 15 augustus een grote scène opgenomen die draait om een gecrasht vliegtuig. De resten van een Boeing 737 worden op een straat geplaatst, waar de scène wordt opgenomen.

Vliegtuigcrash van belang
De site stelt op basis van anonieme bronnen binnen de franchise dat de crash van het vliegtuig een belangrijke rol heeft in de pilot. Daarmee weten we eindelijk iets meer van de serie, nadat eerder duidelijk werd dat er twee vrouwen centraal staan, die voor het eerst de buitenwereld vol zombies betreden.

In 2020 te zien op AMC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!
Series / Nieuws

'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!

De acteur veranderde echter van gedachten toen het script duidelijk werd...

Geoffrey Ketels
Arrow ster 'Stephen Amell' heeft toegegeven dat hij vond dat het zevende seizoen een mooi einde zou zijn voor de reeks. Daar kwam echter verandering in toen hij het script voor het achtste seizoen onder ogen kreeg.

Amell speelt in de reeks het personage 'Oliver Queen', beter bekend als 'Green Arrow'. Hij nam de rol op zich van bij de première van de serie in het jaar 2012. Door de jaren heen hebben menig aantal leden van de cast Arrow verlaten. In het zevende seizoen maakten de kijkers kennis met het 'Star City' van het jaar 2040. Dit inclusief de inmiddels opgegroeide kinderen van Oliver, namelijk Mia en William. Ondanks het feit dat de overige Arrowverse series verder worden gezet geldt dat niet langer voor Arrow. De reeks komt dan ook met zekerheid ten einde met het achtste seizoen. Dit achtste seizoen lijkt in ieder geval nog heel wat moois met zich mee te zullen brengen voor de kijkers.

Exit Felicity Smoak
Het achtste en dus ook laatste seizoen wordt ook de enige zonder het personage 'Felicity Smoak' (gespeeld door 'Emily Bett Rickards'). Dit gezegd zijnde lijkt het er naar uit te zien dat enkele nieuwe namen deze leegte wel zullen weten op te vullen. Het gaat hierbij niet alleen om 'Charlie Barnett', maar ook om 'Katherine McNamara' en 'Ben Lewis' die beiden terugkeren. Dat het achtste seizoen er alsnog komt kwam in eerste instantie een beetje als een verrassing voor acteur 'Stephen Amell'. Hij liet in een live video op Facebook dan ook het volgende optekenen met betrekking tot het zevende deel uit de reeks:

"Ik heb het gevoel dat we met Arrow onze tijd hebben gehad. Het voelde aan alsof we ons ding hadden gedaan. Ik ging er dan ook vanuit dat het zevende seizoen met zekerheid het einde zou betekenen. Uiteindelijk werd er alsnog een achtste seizoen aangekondigd met nog 10 extra afleveringen en ik moet zeggen... het is echt ontzettend cool wat het team met het finale seizoen heeft gedaan. Het is echt iets dat jullie nog nooit eerder gezien zullen hebben. Elke aflevering die verschijnt voelt verrassend en bevredigend aan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel actie in trailer voor tweede seizoen 'Jack Ryan' met John Krasinski (The Office)
Series / Nieuws

Veel actie in trailer voor tweede seizoen 'Jack Ryan' met John Krasinski (The Office)

John Krasinski krijgt duidelijk weer heel wat nieuwe uitdagingen voor de kiezen...

Geoffrey Ketels
Amazon heeft een trailer de wereld ingestuurd met beelden van het tweede seizoen van haar actievolle hitserie Tom Clancy's Jack Ryan. De trailer maakt duidelijk dat het personage van acteur 'John Krasinski' terug het beste van zichzelf zal moeten geven.

Het eerste deel van de serie Tom Clancy's Jack Ryan verscheen in de zomer van vorig jaar. Het tijdstip waarop ze werd gelanceerd (namelijk in de late zomer) bleek een prima keuze te zijn geweest. Ze bood dan ook heel wat mensen het perfecte excuus om lekker thuis te blijven en de serie te bingewatchen. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en werd erg goed onthaald. Amazon heeft duidelijk ook erg veel vertrouwen in de toekomst van de reeks. Niet alleen kondigde ze meteen voor de première van de reeks een tweede seizoen aan, ook het derde seizoen is inmiddels aangekondigd.

Zuid-Amerika
Daar waar in het eerste seizoen de focus van de reeks duidelijk op het Midden-Oosten was gelegen komt daar nu verandering in. In het tweede seizoen worden de kijkers dan ook meegenomen naar Zuid-Amerika. De trailer die nu door Amazon de wereld werd ingestuurd maakt in ieder geval één ding duidelijk, het spectaculaire aspect zal primeren.



Het mag duidelijk zijn dat men bij Amazon volop is begonnen met het promoten van het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. Dit blijkt niet alleen uit de lancering van de trailer, maar ook uit de uitgifte van een al even spectaculaire poster. Ook deze willen we je uiteraard niet onthouden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tesla-rijders opgelet: binnenkort kan je Netflix 'bingen' terwijl je onderweg bent!
Series / Streaming-diensten

Tesla-rijders opgelet: binnenkort kan je Netflix 'bingen' terwijl je onderweg bent!

In eerste instantie wel alleen maar wanneer het voertuig stil staat...

Geoffrey Ketels
Weet jij niet altijd wat te doen wanneer je, je Tesla laat opladen? Daar komt binnenkort verandering in! Tesla heeft namelijk bekend gemaakt dat het binnenkort mogelijk wordt om naar Youtube en Netflix te kijken in hun voertuigen!

Elon Musk zelf heeft bekend gemaakt dat het binnenkort mogelijk zal worden om video's en series te bekijken in de Tesla auto's. Musk benadrukt dat het bekijken van Youtube en Netflix enkel en alleen mogelijk zal zijn wanneer het voertuig in kwestie stil staat. Tijdens het rijden zal het dus niet mogelijk zijn om je favoriete serie te streamen... althans voorlopig niet. Musk heeft namelijk meteen aangegeven dat ook dit op termijn tot de mogelijkheden zal behoren.

Goedkeuring zelfrijdende functionaliteiten
Dat het in eerste instantie niet mogelijk wordt om al rijdend naar Netflix of Youtube te kijken is volgens Musk het gevolg van het ontbreken van regulering rond de zelfrijdende functionaliteiten waar Tesla's over beschikken. Van zodra dit is gebeurd wil de ondernemer dat het bekijken van series eveneens mogelijk wordt tijdens het rijden. Wanneer dat precies het geval zal zijn is vooralsnog niet bekend.

Opmerkelijk genoeg lijkt dit nieuws eigenlijk vooral interessant voor eigenaars van de voordeligere Tesla modellen. Het zou hierbij dan gaan om het Model 3 en het aankomende Model Y. Waarom? Simpel. Deze uitvoeringen beschikken namelijk over schermen met een grotere breedte. Ondanks het feit dat de modellen S en X technisch gezien betere schermen hebben is het zo dat deze in een verticale positie staan. Dit maakt ze dus in principe minder geschikt voor het bekijken van video's en series.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Lucifer' is langer dan verwacht!
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Lucifer' is langer dan verwacht!

Niet tien, maar zestien afleveringen duurt het eind!

Lucifer krijgt een langer laatste seizoen. Nadat Fox er een punt achter zette in mei 2018, nam Netflix de serie snel over voor een tien afleveringen tellend vierde seizoen. Maar aan alles komt een eind en dus ook aan de tijd van de serie bij Netflix. Maar fans kunnen blij zijn: er zijn nog zes afleveringen toegevoegd aan de laatste reeks.

Dat meldt de site TVLine. Het vierde seizoen eindigde behoorlijk verrassend en leek eigenlijk best definitief. Maar showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson zagen naar eigen zeggen nog ruimte voor de vijfde reeks. Ze hebben een "idee dat heel leuk is om mee te spelen" en "een belangrijke indicatie werd voor waar de serie in zijn laatste reeks heen moet".

Alles komt tot een eind
Lucifer krijgt dus nog een paar extra afleveringen in het vijfde seizoen. Netflix bestelde er oorspronkelijk tien, maar nu worden het er dus zestien in totaal. Of de showrunners gaan proberen naar nog een andere plek te gaan voor de show, maar dat lijkt onwaarschijnlijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Orlando Bloom terug als Legolas in 'Lord of the Rings'-serie?
Series / Nieuws

Orlando Bloom terug als Legolas in 'Lord of the Rings'-serie?

De Amazon-serie brengt heel wat interessants met zich mee.

Tijdens de TCA-perstour onthulde Amazon Prime Video het volledige creatieve team achter de aankomende Lord of the Rings-serie. De streamingdienst vernieuwde tegelijk de serie Carnival Row, waarin Orlando Bloom te zien is. Hem werd gevraagd of hij terug kon keren in Lord of the Rings.

"Ik weet niet waar ik in die wereld zou passen," begon Bloom het interview. "En als je Legolas noemt, dan hebben ze waarschijnlijk wel een 19-jarige knul klaarstaan die er ook helemaal klaar voor is om dit te spelen."

Verre verleden
De serie van Amazon speelt zich ruim voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings af, in de tweede era van de wereld van Tolkien. Het is nog niet duidelijk welk verhaal er verteld wordt en welke personages er een rol in krijgen. We weten wel dat J.A. Bayona de eerste aflevering zal regisseren.

Het verhaal dat verteld wordt is volgens Bayona nog nooit eerder verteld. "Ik kan er niet op wachten om het publiek mee te nemen naar Midden-Aarde en hen de wonderen van de tweede era te laten ontdekken, met een nooit eerder verteld verhaal."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook Troi en Riker terug in 'Star Trek: Picard'!
Series / Nieuws

Ook Troi en Riker terug in 'Star Trek: Picard'!

Het tweetal is straks voor het eerst in meer dan een decennium weer te zien.

Jonathan Frakes en Marina Sirtis keren allebei terug in Star Trek: Picard. Het duo speelt dus weer de rollen van Will Riker en Deanna Troi. Het duo trouwde in de film Star Trek: Nemesis en zal dat in de nieuwe serie nog altijd zijn.

Frakes bevestigde tijdens een interview met de site IGN dat de personages nog altijd samen zijn. Maar mogelijk hebben ze net als Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) ondertussen Starfleet verlaten. Heel veel mocht Frakes trouwens niet onthullen, maar hij regisseerde de derde en vierde aflevering.

Nog altijd samen
"Ik was zo nerveus!" begon Frakes over zijn terugkeer in de rol. "Maar het is geweldig. Ik kan je er niet meer over vertellen, maar Marina en ik… Nou ja, je ziet waar we zijn. We zijn samen. Het is heel… non-militair. Dat kan ik je wel zeggen."

De vraag is nu of het tweetal dan Starfleet verlaten heeft of niet. Het lijkt er wel op, gezien de verwijzing naar non-militair.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen