'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!

'Arrow' had bijna geen achtste seizoen gekregen!

De acteur veranderde echter van gedachten toen het script duidelijk werd...

Geoffrey Ketels, 28 juli 2019 om 17:05

Arrow ster 'Stephen Amell' heeft toegegeven dat hij vond dat het zevende seizoen een mooi einde zou zijn voor de reeks. Daar kwam echter verandering in toen hij het script voor het achtste seizoen onder ogen kreeg.
Amell speelt in de reeks het personage 'Oliver Queen', beter bekend als 'Green Arrow'. Hij nam de rol op zich van bij de première van de serie in het jaar 2012. Door de jaren heen hebben menig aantal leden van de cast Arrow verlaten. In het zevende seizoen maakten de kijkers kennis met het 'Star City' van het jaar 2040. Dit inclusief de inmiddels opgegroeide kinderen van Oliver, namelijk Mia en William. Ondanks het feit dat de overige Arrowverse series verder worden gezet geldt dat niet langer voor Arrow. De reeks komt dan ook met zekerheid ten einde met het achtste seizoen. Dit achtste seizoen lijkt in ieder geval nog heel wat moois met zich mee te zullen brengen voor de kijkers.

Exit Felicity Smoak
Het achtste en dus ook laatste seizoen wordt ook de enige zonder het personage 'Felicity Smoak' (gespeeld door 'Emily Bett Rickards'). Dit gezegd zijnde lijkt het er naar uit te zien dat enkele nieuwe namen deze leegte wel zullen weten op te vullen. Het gaat hierbij niet alleen om 'Charlie Barnett', maar ook om 'Katherine McNamara' en 'Ben Lewis' die beiden terugkeren. Dat het achtste seizoen er alsnog komt kwam in eerste instantie een beetje als een verrassing voor acteur 'Stephen Amell'. Hij liet in een live video op Facebook dan ook het volgende optekenen met betrekking tot het zevende deel uit de reeks:

"Ik heb het gevoel dat we met Arrow onze tijd hebben gehad. Het voelde aan alsof we ons ding hadden gedaan. Ik ging er dan ook vanuit dat het zevende seizoen met zekerheid het einde zou betekenen. Uiteindelijk werd er alsnog een achtste seizoen aangekondigd met nog 10 extra afleveringen en ik moet zeggen... het is echt ontzettend cool wat het team met het finale seizoen heeft gedaan. Het is echt iets dat jullie nog nooit eerder gezien zullen hebben. Elke aflevering die verschijnt voelt verrassend en bevredigend aan."

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Arrow, serie, The CW, Stephen Amell

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws