Veel actie in trailer voor tweede seizoen 'Jack Ryan' met John Krasinski (The Office)

Veel actie in trailer 'Jack Ryan' seizoen 2

John Krasinski krijgt duidelijk weer heel wat nieuwe uitdagingen voor de kiezen...

Geoffrey Ketels, 28 juli 2019 om 15:54

Amazon heeft een trailer de wereld ingestuurd met beelden van het tweede seizoen van haar actievolle hitserie Tom Clancy's Jack Ryan. De trailer maakt duidelijk dat het personage van acteur 'John Krasinski' terug het beste van zichzelf zal moeten geven.
Het eerste deel van de serie Tom Clancy's Jack Ryan verscheen in de zomer van vorig jaar. Het tijdstip waarop ze werd gelanceerd (namelijk in de late zomer) bleek een prima keuze te zijn geweest. Ze bood dan ook heel wat mensen het perfecte excuus om lekker thuis te blijven en de serie te bingewatchen. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en werd erg goed onthaald. Amazon heeft duidelijk ook erg veel vertrouwen in de toekomst van de reeks. Niet alleen kondigde ze meteen voor de première van de reeks een tweede seizoen aan, ook het derde seizoen is inmiddels aangekondigd.

Zuid-Amerika
Daar waar in het eerste seizoen de focus van de reeks duidelijk op het Midden-Oosten was gelegen komt daar nu verandering in. In het tweede seizoen worden de kijkers dan ook meegenomen naar Zuid-Amerika. De trailer die nu door Amazon de wereld werd ingestuurd maakt in ieder geval één ding duidelijk, het spectaculaire aspect zal primeren.


Het mag duidelijk zijn dat men bij Amazon volop is begonnen met het promoten van het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. Dit blijkt niet alleen uit de lancering van de trailer, maar ook uit de uitgifte van een al even spectaculaire poster. Ook deze willen we je uiteraard niet onthouden.


Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Tom Clancy Jack Ryan, Jack Ryan, serie, Amazon, Amazon Prime

Populair nieuws