Nieuwe romcom 'Modern Love' in de maak met Anne Hathaway en Tina Fey

Nieuwe romantische serie 'Modern Love'

De nieuwe romantische comedy serie is gebaseerd op populaire wekelijkse columns in de New York Times over relaties en liefde, met Anne Hathaway en Tina Fey in de hoofdrol.

Emma Nota, 29 juli 2019 12:19

De nieuwe romantische comedy serie is gebaseerd op populaire wekelijkse columns in de New York Times over relaties en liefde. Anne Hathaway speelt een van de hoofdrollen en is daarmee terug in haar bekende romantische domein.
Daniel Jones, de redacteur van Modern Love voor de Times en producent in de serie, vertelt in een interview met The Hollywood Reporter dat er ongeveer 750 columns in het archief van de krant staan. Hij heeft acht verhalen voor het eerste seizoen gekozen die in een half uur echt een verhaal neerzetten.

De schrijvers van elk Modern Love-essay dat in de show werd gebruikt, werden betaald voor het gebruik van hun verhalen, zei Jones, en waren in verschillende mate bij de afleveringen betrokken. Hathaway vertelt in hetzelfde interview dat ze uitgebreid met de auteur van de column waarop haar verhaal is gebaseerd, heeft gesproken.

De rest van de Modern Love-cast bestaat onder andere uit Sofia Boutella (Kingsman), Gary Carr (21 Bridges), Olivia Cooke (Ready Player One), en Tina Fey (30Rock). Er is ook een trailer vrijgegeven:


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Modern Love, Anne Hathaway, Tina Fey, Amazon

Populair nieuws