search
Trailer Netflix hitserie 'Mindhunter' seizoen 2!
Series / Trailer

Trailer Netflix hitserie 'Mindhunter' seizoen 2!

Jonathan Groff en Holt McCallany zijn terug als FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench.

Op 16 augustus krijgen we eindelijk het tweede seizoen van Netflix-serie Mindhunter te zien. Het is echter alweer een tijdje geleden dat het eerste seizoen verscheen; in oktober 2017 om precies te zijn. Toch lijkt het wachten meer dan de moeite waard te zijn geweest, gezien de vandaag vrijgegeven trailer van de nieuwe afleveringen. Deze beelden kun je uiteraard hieronder bekijken.

Hoofdpersonages Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) zijn terug voor meer zaken rondom seriemoordenaars, waarvan een aantal kijkers bekend zullen voorkomen. Zo keert in de nieuwe afleveringen niet alleen Ed Kemper (Cameron Britton) terug, maar ontmoeten de FBI-agenten ook Charles Manson, die net als in Quentin Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood wordt gespeeld door Damon Herriman.

Talent voor en achter de camera's
Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Mindhunter seizoen 2 ook rollen weggelegd voor o.a. Anna Torv, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazier en Sierra McClain. Producent David Fincher keert daarnaast terug voor de regie van een aantal afleveringen, maar ook Andrew Dominik ( The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) en Carl Franklin (The Leftovers) maken elk een paar afleveringen. Producenten zijn Fincher, Joshua Donen, Charlize Theron en Cean Chaffin.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen