search

Ons nieuws van dinsdag 30 juli 2019

Eerste trailer derde 'Walking Dead' spin-off!
Series / Trailer

Eerste trailer derde 'Walking Dead' spin-off!

Dat was een stuk eerder dan we tot nu toe verwacht hadden.

Er zit een derde Walking Dead-serie aan te komen. Ondanks dat de cast pas net onthuld is, heeft AMC vandaag ook voor het eerst een trailer vrijgegeven. In die trailer vertellen de castleden wat we van de serie mogen verwachten en zien we een aantal flitsen. Zo leren we ook dat de wereld veel groter is dan we tot nu toe gezien hebben.

Deze derde serie volgt de avonturen van een groepje jongeren. Zij zijn veilig achter de muren van hun kolonie opgegroeid en gewend aan het bestaan van Walkers. Maar de groep heeft er nog nooit een hoeven doden. Op een dag besluiten ze de wijde wereld in te trekken end at laat zien dat de boel er heel anders uitziet dan ze ooit verwacht hadden. Onderstaande spot laat zien dat er vermoedelijk ook echt een vliegtuigcrash in voorkomt.



De spin-off is bedacht door Scott Gimple, die leiding geeft aan de franchise, in samenwerking met Matthew Negrete. Hoofdrollen zijn er voor Aliyah Royale (Iris), Annet Mahendru (Huck), Alexa Mansour (Hope), Nicolas Cantu (Elton) en Hal Cumpston (Silas). In 2020 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'American Horror Story: 1984' neemt slasher-genre jaren '80 op de hak
Series / Trailer

Eerste trailer 'American Horror Story: 1984' neemt slasher-genre jaren '80 op de hak

Het negende seizoen van de serie wordt vanaf 18 september uitgezonden.

FX heeft vandaag de eerste teaser-trailer vrijgegeven van alweer het negende seizoen van American Horror Story. In American Horror Story: 1984 wordt het slasher-genre uit de jarne '80 op de hak genomen. Zo wordt een zomerkamp als setting genomen en zien we hoe een gemaskerde moordenaar een groep jongeren en hun begeleiders terroriseert.

De laatste jaren is de populariteit van Ryan Murphy's serie aardig afgenomen, maar nog steeds wordt de serie goed genoeg gekeken om een nieuw seizoen te waarborgen. De jaren '80 zijn echter een 'hot topic' (zie bijvoorbeeld het succes van Stranger Things), dus wellicht dat 1984 nieuwe kijkers weet te trekken.

Nog anderhalve maand wachten
Je kunt de trailer van American Horror Story: 1984 hieronder bekijken. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op 18 september a.s. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Emma Roberts, Billie Lourd, Cody Fern, John Carroll Lynch, Leslie Grossman en Matthew Morrison. Nieuwkomers zijn Angelica Ross, DeRon Horton en Gus Kenworthy.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Orange Is the New Black'-ster Taryn Manning: "Ik ben gehackt!"
Series / Celebrity

'Orange Is the New Black'-ster Taryn Manning: "Ik ben gehackt!"

'Orange Is the New Black'-ster Taryn Manning beweert dat ze was gehackt na het plaatsen van verontrustende berichten.

Vorige week plaatste Manning verschillende berichten op Instagram, waarin ze cast, crew en haar professionele team beledigde. Nu zegt Manning dat ze het slachtoffer was van een hacker.

Bekijk op instagram


"Mijn account was zo episch gehackt," schreef ze zondagavond op Instagram. "Ik ben er weer en het spijt me."

Voorafgaand aan de première op donderdag, schreef Manning bij een foto van de Orange Is the New Black cast op set: "Ik hou zoveel van jullie allemaal. Heb een geweldige première vanavond. Ik hou van deze foto. Ik mis jullie allemaal zo veel. Ik wens dat ik er bij zou kunnen zijn. Ongelukkige oncontroleerbare omstandigheden waar niemand mee kon helpen, hebben het zo gemaakt. Als iemand om hulp roept van iemand die achter je leven en ziel staat. Luister alsjeblieft."

In een serie berichten schreef ze dat ze pijn gedaan is, dat niemand naar haar luistert, en dat ze keihard is gedumpt door iedereen in de Hollywoodbusiness, haar team en de cast en crew van Orange Is the New Black.

De verontschuldiging en uitleg van Manning kwam een dag na de beledigende tweets. Die berichten zijn inmiddels verwijderd en Manning heeft haar volgers verzekerd dat ze geen zelfmoordneigingen heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer Netflix hitserie 'Mindhunter' seizoen 2!
Series / Trailer

Trailer Netflix hitserie 'Mindhunter' seizoen 2!

Jonathan Groff en Holt McCallany zijn terug als FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench.

Op 16 augustus krijgen we eindelijk het tweede seizoen van Netflix-serie Mindhunter te zien. Het is echter alweer een tijdje geleden dat het eerste seizoen verscheen; in oktober 2017 om precies te zijn. Toch lijkt het wachten meer dan de moeite waard te zijn geweest, gezien de vandaag vrijgegeven trailer van de nieuwe afleveringen. Deze beelden kun je uiteraard hieronder bekijken.

Hoofdpersonages Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) zijn terug voor meer zaken rondom seriemoordenaars, waarvan een aantal kijkers bekend zullen voorkomen. Zo keert in de nieuwe afleveringen niet alleen Ed Kemper (Cameron Britton) terug, maar ontmoeten de FBI-agenten ook Charles Manson, die net als in Quentin Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood wordt gespeeld door Damon Herriman.

Talent voor en achter de camera's
Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Mindhunter seizoen 2 ook rollen weggelegd voor o.a. Anna Torv, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazier en Sierra McClain. Producent David Fincher keert daarnaast terug voor de regie van een aantal afleveringen, maar ook Andrew Dominik ( The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) en Carl Franklin (The Leftovers) maken elk een paar afleveringen. Producenten zijn Fincher, Joshua Donen, Charlize Theron en Cean Chaffin.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nathalie Emmanuel over laatste seizoen 'Game of Thrones': "Natuurlijk mag je het niks vinden"
Series / Celebrity

Nathalie Emmanuel over laatste seizoen 'Game of Thrones': "Natuurlijk mag je het niks vinden"

In de verhitte discussie over het laatste seizoen van 'Game of Thrones' geeft Nathalie Emmanuel (Missandei) nu ook haar mening.

Missandei doet een duit in het zakje! In de verhitte discussie over het laatste seizoen van Game of Thrones heeft Nathalie Emmanuel een interessante benadering, en geeft haar mening in een interview met TVLine.

"Ik denk dat het prima is als je iets niet leuk vindt. Dat is volkomen acceptabel. Wat ik niet leuk vond, was dat mensen een petitie tekenden. Je kunt niet je geld terugvragen voor kunst. Dat kan je gewoon niet. De kunst is voor jou gemaakt en je kunt ervoor kiezen om het leuk te vinden of niet."

Emmanuel omschrijft de show als "een moeilijk vliegtuig om te landen", ze werd "weggeblazen" door het einde. "Ik denk niet dat mensen het werk en de hoeveelheid mankracht die daarvoor nodig zijn, goed beseffen," legde ze uit.

Petitie
Een online petitie om Game of Thrones S8 opnieuw te maken heeft tot nu toe 1,6 miljoen handtekeningen binnengehaald. Eerder deze week informeerde HBO-baas Casey Bloys dat het netwerk nooit "serieus overwogen" heeft de laatste afleveringen opnieuw op te nemen.

'GOT' meningen
De cast probeerde het einde van de show tijdens San Diego Comic-Con te verdedigen nadat Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) een boos publiek voor zich had, omdat hij het einde van Jamie "perfect" noemde. De acteur redeneerde dat de teleurstelling van fans onvermijdelijk was: "Het komt tot een einde, het maakt je kwaad, ongeacht wat het is."

Sophie Turner (Sansa Stark) op haar beurt veroordeelde de petitie en vertelde in een interview in mei aan de New York Times: "Zoveel mensen werkten zo, zo hard aan het laatste seizoen, en voor mensen om het gewoon te verpesten omdat het niet is wat ze willen zien is gewoon respectloos."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agent Carter' crossover in het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?
Series / Foto's

'Agent Carter' crossover in het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Heeft Ming-na Wen iets belangrijks verklapt over het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Voor het einde van een seizoen, pakt Marvel graag groots uit. Met het zevende en laatste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. is het gelukkig niet anders. Dankzij Ming-Na Wen en een snelle reddit-gebruiker hebben we misschien een potentiële spoiler gekregen van wat er gaat gebeuren.

Een oplettende lezer heeft deze tweet gespot van Agents of S.H.I.E.L.D.-actrice Ming-Na Wen. De post is snel weer weggehaald, maar blijkbaar niet snel genoeg. Hier is zijn foto en uitleg:



"Ming-Na Wen heeft misschien per ongeluk een belangrijke 'Agent of S.H.I.E.L.D.' S7-spoiler geplaatst. Op haar Instagram (dat nu is verwijderd) pronkte ze met de fietsen die de cast en de crew krijgen als cadeautjes. Op een van die fietsen is duidelijk de naam van Enver Gjokaj te zien. Voor degenen die het niet weten, Enver speelde Daniel Sousa (Peggy's vriendje) in 'Agent Carter'. Een paar maanden geleden, toen het filmen voor S7 net begon, was er nog een Instagram foto van een paar castleden met een jaren '40 sfeer. Het begint erop te lijken dat er een crossover met 'Agent Carter' komt!"

Eerder zijn er al personages van Agent Carter in Agents of S.H.I.E.L.D. langsgekomen, dus het is wel in lijn met andere seizoenen. Seizoen 7 van Agents of S.H.I.E.L.D. wordt in 2020 uitgezonden en bestaat uit 13 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een alternatieve toekomst met Zombies in Marvels 'What If...?'
Series / Nieuws

Een alternatieve toekomst met Zombies in Marvels 'What If...?'

Het lijkt er in elk geval wel op!

Marvel-serie What If...? lijkt een geheim plotpunt te verbergen. De serie, die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney Plus, werd tijdens de San Diego Comic-Con aangekondigd. De show kreeg daar een logo en dat lijkt een belangrijke hint te verbergen.

Fans ontdekten op sociale media da teen van de personages in het logo van de animatieserie een zombieversie van Captain America is. Althans, daar lijkt het heel erg op. Een andere mogelijkheid is dat het om Red Skull gaat, die in deze alternatieve dimensie in de huid van Captain America kruipt.

De serie vertelt een alternatieve variant van de belangrijkste gebeurtenissen in het Marvel Cinematic Universe, waarbij diverse personages iemand anders zijn. Mogelijk komt er dus een crossover met Marvel Zombies, die zich afspelen in een van de aardes in het multiversum. Daarin is een geïnfecteerde versie van Sentry uit een ander universum op de Aarde gecrasht, waarop de helden veranderen in zombies. Zij blijven intelligent, maar willen per se vlees eten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' draait om Captain America!
Series / Nieuws

Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' draait om Captain America!

Nog geen officieel detail, maar we horen voor het eerst in tijden weer iets over de serie.

Sam Wilson wordt Captain America in de nieuwe Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier. Maar dat gaat niet heel eenvoudig en precies dat staat centraal in de serie rond de twee Marvel-personages. Eindelijk is er dus iets bekend over het plot.

Tijdens een podcast van Kevin Smith, vertelde medepresentator Marc Bernadin dat de serie draait om de wijze waarop Falcon de nieuwe Captain America wordt. "Dat is volgens mij de crux van deze serie," aldus Bernadin. "De regering wil niet dat Sam Wilson Captain America wordt."

Nieuwe Captain America
Bernadin wilde zijn bron - het zou ook niet - natuurlijk niet onthullen. Maar hij weet naar eigen zeggen heel zeker dat het nieuws klopt en voor een schrijver die meewerkt aan diverse projecten in Hollywood, bestaat de kans inderdaad dat hij het bij het rechte eind heeft.

In de comics verliest Steve Rogers zijn krachten op een gegeven moment en wordt hij ouder. Daarop neemt Sam Wilson het schild van hem over en scheidt hij zich af van de Amerikaanse regering. Hij vindt namelijk dat Captain America onafhankelijk beter kan handelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill viel Netflix lastig om 'The Witcher'
Series / Nieuws

Henry Cavill viel Netflix lastig om 'The Witcher'

Hij wilde de rol van Geralt of Rivia zo erg graag...

Acteur Henry Cavill leek op het eerste gezicht een opvallende keuze voor The Witcher. Maar nu blijkt dat de acteur er enorm aan getrokken heeft en uitgebreid campagne heeft gevoerd om de rol van Geralt of Rivia te krijgen.

Netflix sprak met maar liefst 200 acteurs voor de rol van Geralt, voordat de keuze voor Cavill gemaakt was. Maar de acteur heeft er flink zijn best voor gedaan. "Toen ik hoorde dat ze The Witcher maken, was ik behoorlijk opgewonden en heb ik mijn agent echt ontzettend lastig zitten vallen," begon de acteur tegenover Entertainment Tonight.

Per se de rol willen
Cavill wilde de hoofdrol echt per se krijgen. "Ik ben ze elke dag gaan bellen. Ik vroeg ze of ze snel een meeting konden regelen en bleef ze erover lastigvallen. Zodanig dat ze op een gegeven moment zeiden: ze hebben pas net een showrunner, dus het proces van casten is nog helemaal niet begonnen. Maar ik bleef bellen en bellen en bellen, totdat Netflix volgens mij moegestreden was."

Vervolgens sprak Cavill met showrunner Lauren Schmidt Hissrich en wist hij haar ervan te overtuigen hem te casten. "Kijk, in eerste instantie spraken ze ook met andere mensen. Dat komt omdat het belangrijk is dat je dit soort audities ook echt goed doet. Je kan niet de eerste de beste inhuren." Maar hij werd het wel!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.