'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter

Er is genoeg ruimte voor groei, vindt AMC.

Jim Pedd, 03-08-2019 11:05

The Walking Dead krijgt binnenkort zijn tiende seizoen. De spin-off gaat naar een vijfde reeks. En er zitten meerdere films aan te komen. Maar wat AMC betreft, is het potentieel van de franchise nog veel groter.
Tegenover Deadline vertelt CEO Josh Sapan van AMC Networks dat de franchise "zich pas aan het begin van zijn leven" begint en dat er nog "heel veel groeimogelijkheden" zijn. Het is dan ook de bedoeling om steeds meer content te maken in de vorm van verschillende films, series en ander materiaal.

Lees ook: 'The Walking Dead' is dit seizoen écht eng!

Heel veel materiaal
The Walking Dead krijgt binnenkort zijn eerste bioscoopfilm. Dat zal de eerste van meerdere films zijn en is bepaald niet de enige uitbreiding die de franchise te wachten staat. AMC is namelijk van plan de franchise nog heel veel extra materiaal te gunnen. Denk daarbij aan meer films en meer series.

Zo schijnt de zender te denken aan series die zich buiten de Verenigde Staten afspelen, iets waar tot nu toe niet mee begonnen is. Duidelijk is in elk geval dat men flink zal blijven investeren.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat oneindig door! (Als de fans het willen)

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Franchise

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix