search

Ons nieuws van zaterdag 3 augustus 2019

Sylvester Stallone en Dolph Lundgren werken samen aan actieserie!
Series / Nieuws

Sylvester Stallone en Dolph Lundgren werken samen aan actieserie!

De twee spierbundels werkten eerder samen aan Rocky IV en de Expendables-films.

Sylvester Stallone en Dolph Lundgren, die eerder samen waren te zien in Rocky IV en de Expendables-films, zullen nu samenwerken aan een actievolle dramaserie. Het is de bedoeling dat Stallone zal regisseren en Lundgren de hoofdrol zal spelen van een onderhandelaar van de Verenigde Naties.

Het project wordt geproduceerd door Flame Ventures en het script komt uit de pen van Ken Sanzel (Reef Break, Numbers), die ook als showrunner dienst zal doen. Partijen die interesse hebben getoond in de serie zijn Fox, CBS, NBC, Netflix en Apple. Wie de serie uiteindelijk bemachtigd, zal ongetwijfeld binnenkort bekend worden.

[b]Multi-talent Stallone[/i]
Stallone zal mogelijk de pilot-aflevering van de serie regisseren. Daarnaast produceert Stallone samen met Sanzel, Tony Krantz, Braden Aftergood en Craig Baumgarten. Het is nog onbekend wanneer de serie uiteindelijk uitgezonden zal worden (en wat de titel is). Houd Serietotaal dan ook goed in de gaten voor meer nieuws over dit veelbelovende project.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter

Er is genoeg ruimte voor groei, vindt AMC.

The Walking Dead krijgt binnenkort zijn tiende seizoen. De spin-off gaat naar een vijfde reeks. En er zitten meerdere films aan te komen. Maar wat AMC betreft, is het potentieel van de franchise nog veel groter.

Tegenover Deadline vertelt CEO Josh Sapan van AMC Networks dat de franchise "zich pas aan het begin van zijn leven" begint en dat er nog "heel veel groeimogelijkheden" zijn. Het is dan ook de bedoeling om steeds meer content te maken in de vorm van verschillende films, series en ander materiaal.

Lees ook: 'The Walking Dead' is dit seizoen écht eng!

Heel veel materiaal
The Walking Dead krijgt binnenkort zijn eerste bioscoopfilm. Dat zal de eerste van meerdere films zijn en is bepaald niet de enige uitbreiding die de franchise te wachten staat. AMC is namelijk van plan de franchise nog heel veel extra materiaal te gunnen. Denk daarbij aan meer films en meer series.

Zo schijnt de zender te denken aan series die zich buiten de Verenigde Staten afspelen, iets waar tot nu toe niet mee begonnen is. Duidelijk is in elk geval dat men flink zal blijven investeren.

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat oneindig door! (Als de fans het willen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-personage lijkt dood maar is het niet!
Series / Nieuws

'Stranger Things'-personage lijkt dood maar is het niet!

We denken dat we nu weten hoe de vork in de steel zit!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat de twist aan het einde van Stranger Things seizoen drie al onthuld is. Vandaag blijkt namelijk hoe het einde bedoeld is. Lees enkel verder als je het seizoen van de Netflix-serie al helemaal gezien hebt!.



Aan het einde van het derde seizoen gaat Hopper dood. Maar het lijkt erop dat het einde vooral geleend is van Empire Strikes Back, de Star Wars-film waarin Han Solo aan het einde ingevroren wordt in carboniet. Zijn lot is onbekend, maar uiteindelijk wordt hij in de volgende film gered. Zoiets staat Hopper ook te wachten.

Han Solo-moment
In een interview vertelde showrunner Matt Duffer dat het altijd de intentie was om Hopper "een Han Solo-opofferingsmoment" te geven. "We hebben het altijd over Empire Strikes Back. We wilden hem een duister einde geven, een Han Solo-achtig moment van opoffering."

Lees ook: Vierde seizoen 'Stranger Things' komt al sneller dan je verwacht!

Een extra hint in het seizoen zat na de credits, toen bleek dat de Russen een Amerikaan gevangen hielden in dezelfde faciliteit waarin ze ook een Demogorgon hadden.

Lees ook: Fans ontrafelen geheime boodschap 'Stranger Things'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  2. 2. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  3. 3. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  4. 4. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen