Laatste seizoen 'Homeland' is wéér uitgesteld

Laatste seizoen 'Homeland' is wéér uitgesteld

Twee jaar moeten we het doen zonder Carrie Mathison.

Jim Pedd, 4 augustus 2019 12:10

Het achtste seizoen van Homeland is uitgesteld. Eigenlijk wilde Showtime de serie afgelopen juni uitzenden, maar het laatste seizoen werd wegens productie-eisen uitgesteld naar deze herfst. Nu is de serie nog verder uitgesteld naar 2020.
Daarmee is de serie voor twee jaar niet te zien geweest en hebben fans wel heel lang moeten wachten op de laatste reeks rond Carrie Mathison. In ruil daarvoor horen we wel voor het eerst plotdetails over de laatste twaalf afleveringen, die in Marokko worden opgenomen.

Het plot
Het plot wordt als volgt omschreven:
In het laatste seizoen van Homeland herstelt Carrie Mathison van maanden brute opsluiting in een Russische goelag. Haar lichaam geneest, maar haar geheugen blijft gebrekkig. Dat vormt een probleem voor Saul, die nu National Security Advisor is voor de nieuwe President Warner. De topprioriteit van de regering van Warner is om de eindeloze oorlog in Afghanistan te stoppen en Saul moet met de Taliban onderhandelen. Maar Kaboel zit vol warlords en huurlingen, fundamentalisten en spionnen. En dus heeft Saul de kennis en relaties van zijn protegé nodig. Tegen alle medische adviezen in, vraagt hij Carrie dan ook om mee terug te keren naar het hol van de leeuw – voor een allerlaatste keer.

Lees ook: Showtime-serie 'Homeland' komt officieel ten einde met seizoen 8

Bron: TVLine

Lees meer over: Homeland, Showtime, Carrie Mathison

Informatie over de serie: Homeland

Populair nieuws