Komt er nu wel of geen 'Friends' reünie?

Dan toch geen 'Friends' reünie?

Geoffrey Ketels, 4 augustus 2019 om 13:16

Wanneer één van de castleden van Friends een interview moet geven kan je er donder op zeggen dat er één vraag altijd zal worden gesteld, namelijk of er nu al dan niet nog een vervolg of een reünie zit aan te komen. 'David Schwimmer' had op die vraag alvast snel een antwoord klaar.

In een interview van 'David Schwimmer' bij 'The Lateish Show' heeft de acteur aangegeven dat de cast van mening is dat de reeks perfect is geëindigd. Net omdat er geen beter einde zou kunnen zijn is er weinig reden om een vervolg of een reünie te maken. Helemaal onverwachts hoeft deze stelling eigenlijk niet te zijn, in tegendeel. Eerder hebben ook andere leden van de cast laten optekenen dat een reünie of een vervolg zeer onwaarschijnlijk is.

Lees ook: Reünie 'Friends' is mogelijk!

"Ik wil het niet meer doen"
Vorig jaar was het nog acteur 'Matt LeBlanc' welke in een interview met 'Femail Magazine' aangaf geen zin meer te hebben in een vervolg op Friends. Toen hem de vraag werd gesteld waarom die keuze antwoordde de acteur kort en scherp; "gewoon omdat ik het niet meer wil doen, simpel". LeBlanc voegde nog toe aan deze stelling dat een vervolg maken op de reeks niet meer interessant zou zijn voor de kijkers. Bijgevolg zou het afbreuk doen aan de kwaliteit die Friends altijd aan de dag heeft weten te leggen.

Ondanks het feit dat LeBlanc en Schwimmer een vervolg of een reünie dus niet meteen zien zitten geldt dat niet voor alle leden van de cast. Eerder hebben zowel 'Adam Sandler' als 'Jennifer Aniston' immers aangegeven wel degelijk gewonnen te zijn voor het idee. Staat de deur dus alsnog op een kiertje of komt er echt geen reünie meer? Eén ding lijkt in ieder geval vast te staan, als niet de volledige cast overstag gaat is de kans op een vervolg nagenoeg onbestaande.

Lees ook: Er komt nooit een revival van 'Friends'

Lees meer over: Friends, serie, David Schwimmer

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws