Interview Hasan Minhaj ('The Patriot Act'-serie op Netflix): "Gamers zijn de basketballers van de toekomst"

Interview 'The Tonight Show': Zondag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Hasan Minhaj's 'The Patriot Act' op Netflix, deze keer gaat het over videogames.

Emma Nota, 05-08-2019 09:40

Zondag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Hasan Minhaj's The Patriot Act op Netflix. Deze aflevering gaat over videogames. Elke zondag brengt Minhaj een scherp en genuanceerd perspectief op nieuws, politiek en cultuur in zijn comedy-serie The Patriot Act.
In een interview met Jimmy Fallon vertelt Hasan Minhaj over de aflevering van aankomende zondag. Hij duikt dan in de wereld van videogamers. Fallon heeft nog niet zo lang geleden de winnaar van het WK Fortnite in zijn show gehad. Minhaj is vol bewondering over de gamers van tegenwoordig, het zijn "de basketballers van de toekomst".

Relletje
Netflix heeft begin 2019 een aflevering van de comedyshow verwijderd na klachten van Saoedi-Arabië. In de aflevering werd kritiek geuit op de rol van de Saoedische kroonprins in de moord op journalist Jamal Khashoggi. Dit is niet het enige relletje geweest. Trevor Noah van de Daily Show beschrijft The Patriot Act mede daardoor als een "baanbrekende Netflix-show".

Lees ook: Netflix verwijdert episode van 'Patriot Act' in Saoedi-Arabië

Bekijk hier het fragment van de The Tonight Show, waarin Minhaj vertelt over de nieuwe aflevering en de keer dat zijn vader een duif ving met zijn blote handen om zijn zus van huisdieren af te schrikken.


Bron: YouTube

Lees meer over: Netflix, The patriot act, Hasan Minhaj, comedy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in