search
The CW: "We gaan in 2020 nog een nieuwe Arrowverse serie lanceren"
Series / Nieuws

The CW: "We gaan in 2020 nog een nieuwe Arrowverse serie lanceren"

Het zijn mooie tijden voor fans van het Arrowverse!

The CW heeft bekend gemaakt dat het in 2020 zal uitpakken met nog een nieuwe Arrowverse serie. Sowieso beloven het drukke tijden te worden voor de Arrowverse fans. Dit niet in het minst door de lancering van Crisis on Infinite Earths welke in de planning staat voor deze herfst.

Het Arrowverse staat voor wat het grootste en belangrijkste seizoen ooit moet gaan worden. In eerste instantie is er natuurlijk het einde van de serie Arrow, toch degene waar het allemaal mee begon. Ook voor The Flash breekt er een belangrijk moment aan. Hij zal namelijk op de voorgrond treden in Crisis on Infinite Earths welke eindelijk zal afrekenen met een belangrijk plotpunt dat eigenlijk reeds bestaat sinds het eerste seizoen van de serie. De Legends of Tomorrow komen immers terug voor Crisis on Infinite Earths, iets wat ongetwijfeld zal zorgen voor heel wat onvergetelijke momenten.

Kevin Conroy
Recent raakte bekend dat niemand minder dan 'Kevin Conroy' de rol op zich zal nemen van Bruce Wayne in Crisis on Infinite Earth. Ook dit is uiteraard iets waar heel wat fans op hoopten. Bovendien is er natuurlijk ook nog het nieuws dat Batwoman, welke uiteraard te zien is in Elseworlds, ook haar eigen serie zal krijgen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het een goed moment is om fan te zijn van het Arrowverse... en dan moet het beste misschien wel nog komen. The CW heeft zich nu namelijk laten ontglippen dat er volgend jaar nog een nieuw project zal verschijnen.

Tijdens de 'Television Critics Association Summer Press Tour' heeft 'Mark Pedowitz', de president van The CW bekend gemaakt dat er sowieso nog een nieuwe DC Comics TV-serie zal verschijnen in het 2020-2021 seizoen. Pedowitz heeft evenwel nog niet aangegeven om welke serie het precies zou gaan. Wel wist de man te melden dat ze zich met zekerheid in het Arrowverse zal afspelen. Wordt ongetwijfeld (binnenkort?) vervolgd!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen