Jammer: 'Modern Family' verdwijnt van Netflix

'Modern Family' verdwijnt van Netflix

Het zijn al betere tijden geweest voor de 'Modern Family' fans...

Geoffrey Ketels, 5 augustus 2019 om 12:48

Op moment van schrijven is alleen nog het zesde seizoen van de serie Modern Family te zien op Netflix. Het is niet veel, maar het is wel iets waar fans van de serie zich aan konden vastklampen. Dat zal nog maar voor even het geval zijn. Ook het zesde deel verdwijnt namelijk nog deze maand van het streamingplatform.
Heb je het zesde seizoen van Modern Family nog niet (helemaal) gezien? Dan schakel je best een versnelling hoger! Het is namelijk zo dat ook het zesde deel uit de serie aan het einde van deze maand van Netflix zal verdwijnen. Bovendien rest de vraag of we nog de andere delen uit de reeks ooit op Netflix zullen zien verschijnen. De kans dat dit nog zal gebeuren lijkt eerder klein. Dit is een extra opdoffer voor de fans van de reeks nadat eerder bekend raakte dat het elfde seizoen ook het laatste zal zijn.

Lees ook: Elfde seizoen is laatste voor 'Modern Family'

Laatste seizoen
Eerder deze week gingen de opnames van start voor het elfde en dus ook laatste seizoen van Modern Family. Verschillende leden van de cast hebben aangegeven het moeilijk te hebben met het feit dat de serie aan haar zwanenzang is begonnen. Deze gevoelens wilden ze dan ook graag delen via Instagram. Onder meer 'Jesse Tyler Ferguson' pakte uit met een mooi eerbetoon aan de reeks. Hij plaatste dan ook zowel een groepsfoto van de cast uit het eerste als uit het laatste seizoen van de serie.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Modern Family, serie, Netflix

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws