Interview Marvel TV baas over geheime ABC Series en Disney+

Geen mutanten in nieuwe Marvel TV-shows

Emma Nota, 13 augustus 2019 om 13:32

In een interview met Deadline heeft Marvel Television-baas Jeph Loeb enkele hints gegeven over zijn plannen voor de toekomst van Marvel's tv-avonturen.

Hij legt in het interview uit dat de Disney+ Marvel-shows die we nu kennen, zoals Loki en The Falcon And The Winter Soldier, allemaal afkomstig zijn van Marvel Studios (de filmtak) wat betekent dat ze niet zijn aangesloten bij Marvel TV-projecten zoals Agents Of S.H.I.E.L.D. of Daredevil.

Lees ook: Mogelijk revivals Marvel/Netflix-series

Netflix heeft voorlopig nog wel de vier Defenders-helden en alle bijbehorende personages, daar kan Disney+ niet aankomen. Toch vertelde Loeb aan Deadline dat hij en de rest van Marvel TV verblind waren door de beslissing van Netflix om die shows te annuleren.

Het is onduidelijk of hij bedoelt dat de studio van plan is om meer te doen met Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, zoals een Defenders 2 misschien. Maar het zou zomaar kunnen dat plannen van Marvel TV door deze annuleringen zijn aangepast. Loeb is trots op wat de Netflix-shows hebben bereikt, vooral de manier waarop ze vier helden hebben samengebracht in één crossover-serie.

De Marvel-baas kon nog geen nieuwe informatie geven over de aankomende seizoenen van Legion en Agents Of S.H.I.E.L.D., of de mysterieuze nieuwe Marvel-show die ABC ontwikkelt. Hij merkte op dat het te vroeg is om specifieke plannen te hebben over de personages die Disney nu van Fox krijgt zoals de X-Men en de Fantastic Four. Alle shows waar Marvel TV nu aan werkt, zullen in ieder geval geen mutanten bevatten.

Lees hier het hele Deadline Interview

Lees ook: Voor 2020 geen reboots Marvel-series van Netflix

Bron: AV Club

Lees meer over: Marvel, Disney, Defenders, Agents of Shield

Populair nieuws