search

Ons nieuws van dinsdag 13 augustus 2019

Marvels 'Loki' verbonden aan 'Thor: Love and Thunder'
Series / Nieuws

Marvels 'Loki' verbonden aan 'Thor: Love and Thunder'

Grotere connectie tussen tv en film.

In het voorjaar van 2021 verschijnt op Disney+ de Marvel-serie Loki en deze blijkt nu een grote verbondenheid te hebben met de later dat jaar te verschijnen vierde Thor-film Thor: Love and Thunder in het Marvel Cinematic Universe.

FandomWire meldt dat zij een productie-logline in handen hebben gekregen. Deze zegt: "Loki volgt Loki na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De bedrieger heeft de kracht van de Tesseract gebruikt om door de menselijke geschiedenis te reizen en historische gebeurtenissen te veranderen."

Lees ook: Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

Mjolnir
Volgens bronnen van FandomWire komt Loki (Tom Hiddleston) op een of andere manier in het bezit van Thors hamer Mjolnir als hij steeds meer macht krijgt in het Marvel Cinematic Universe. Dit zou een eerste aanleiding zijn die ervoor zorgt dat Jane Foster (Natalie Portman) uiteindelijk Mighty Thor wordt in de film Thor: Love and Thunder.

Het zou er zelfs toe kunnen leiden dat Loki ook in de film Thor: Love and Thunder te zien is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Interview Marvel TV baas over geheime ABC Series en Disney+
Series / Interview

Interview Marvel TV baas over geheime ABC Series en Disney+

Marvel TV-baas Jeph Loeb geeft in een interview enkele hints over de toekomstplannen met Disney+, ABC en mutanten.

In een interview met Deadline heeft Marvel Television-baas Jeph Loeb enkele hints gegeven over zijn plannen voor de toekomst van Marvel's tv-avonturen.

Hij legt in het interview uit dat de Disney+ Marvel-shows die we nu kennen, zoals Loki en The Falcon And The Winter Soldier, allemaal afkomstig zijn van Marvel Studios (de filmtak) wat betekent dat ze niet zijn aangesloten bij Marvel TV-projecten zoals Agents Of S.H.I.E.L.D. of Daredevil.

Lees ook: Mogelijk revivals Marvel/Netflix-series

Netflix heeft voorlopig nog wel de vier Defenders-helden en alle bijbehorende personages, daar kan Disney+ niet aankomen. Toch vertelde Loeb aan Deadline dat hij en de rest van Marvel TV verblind waren door de beslissing van Netflix om die shows te annuleren.

Het is onduidelijk of hij bedoelt dat de studio van plan is om meer te doen met Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, zoals een Defenders 2 misschien. Maar het zou zomaar kunnen dat plannen van Marvel TV door deze annuleringen zijn aangepast. Loeb is trots op wat de Netflix-shows hebben bereikt, vooral de manier waarop ze vier helden hebben samengebracht in één crossover-serie.

De Marvel-baas kon nog geen nieuwe informatie geven over de aankomende seizoenen van Legion en Agents Of S.H.I.E.L.D., of de mysterieuze nieuwe Marvel-show die ABC ontwikkelt. Hij merkte op dat het te vroeg is om specifieke plannen te hebben over de personages die Disney nu van Fox krijgt zoals de X-Men en de Fantastic Four. Alle shows waar Marvel TV nu aan werkt, zullen in ieder geval geen mutanten bevatten.

Lees hier het hele Deadline Interview

Lees ook: Voor 2020 geen reboots Marvel-series van Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston
Series / Trailer

Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston

De eerste teaser van 'The Morning Show' geeft een blik op een nieuwe dramaserie met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston in de hoofdrol.

De eerste teaser van The Morning Show geeft een blik op de nieuwe dramaserie met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston in de hoofdrol. De serie zal dit najaar verschijnen op Apple TV+.

Zoals het in een echte teaser hoort, geeft deze nog niet veel weg over het verhaal. De acteurs zijn niet in beeld, we horen alleen hun stemmen. "Ik ben een journalist, ik kan voelen wanneer de wereld me nodig heeft," horen we Carell zeggen, en "Mensen willen erop vertrouwen dat de persoon die hen het nieuws van de wereld vertelt, een eerlijk persoon is," zegt het personage van Witherspoon.

Lees ook: Steve Carell en Jennifer Aniston in nieuwe dramaserie van Apple

The Morning Show is eerder dit jaar belicht tijdens een Apple evenement. Reese Witherspoon deelde dit bericht op Instagram:

Bekijk op instagram


De show, zei Witherspoon tijdens het evenement, laat de machtsdynamiek tussen mannen en vrouwen in de high-stakes wereld van ochtendnieuwsshows zien. "Het is een echte insider-blik in het leven van de mensen die Amerika elke dag helpen wakker te worden." voegde ze eraan toe.

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe serie.



Lees ook: Jennifer Aniston krijgt bakken met geld voor Apple-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloederige beelden Amazon-hitserie 'The Boys' S2
Series / Foto's

Bloederige beelden Amazon-hitserie 'The Boys' S2

De graphic novel-verfilming is nu al goed voor een tweede seizoen.

Eric Kripke is niet alleen de showrunner van de historische NBC-serie Timeless, maar doet hetzelfde voor Amazon Prime Video-hitserie The Boys. Omdat de superhelden-serie behoorlijk aanslaat bij het publiek van Amazon, is de streamingdienst nu al begonnen met de opnames van het tweede seizoen.

Lees ook: Superhelden-serie 'The Boys' is een megahit voor Amazon!

Kripke heeft vandaag een eerste setfoto van deze opnames onthuld. Hierop zien we dat we net zo'n gewelddadige taferelen als in het eerste seizoen kunnen verwachten. Op de foto zien we namelijk hoe Kripke wordt vergezeld door de met bloed besmeurde personages Kimiko, Frenchie, Hughie en Mother's Milk.

Terugkerende castleden
In het tweede seizoen is een nieuwe rol weggelegd voor Aya Cash als Stormfront. Seth Rogen doet opnieuw dienst als uitvoerend producent van de serie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Elisabeth Shue.



Lees ook: Eén scène in superhelden-serie 'The Boys' ging écht te ver!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eerste teaser-trailer 'The Crown' seizoen 3!
Series / Trailer

Netflix onthult eerste teaser-trailer 'The Crown' seizoen 3!

Over drie maanden kunnen fans weer genieten van nieuwe afleveringen.

Fans van The Crown wachten al een behoorlijke tijd op het derde seizoen, maar ze moeten nog ruim drie maanden doorbijten. Vandaag heeft Netflix in elk geval wel een korte teaser voor de nieuwe afleveringen vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

De teaser is (zoals teasers betaamt) zeer kort, maar geeft wel een nieuwe blik op Olivia Colman als de wat oudere koningin Elizabeth II. Daarnaast weten we nu ook dat de eerste aflevering van het derde seizoen op 17 november 2019 a.s. wordt uitgezonden.

Lees ook: Premièredatum nieuw seizoen 'The Crown' "per ongeluk" bekend gemaakt

Oplettende fans zal opvallen dat Colman een blauwe sjerp draagt in de beelden. Dit duidt volgens kenners op haar lidmaatschap van de Royal Order of the Garter (dat je het even weet!).

Een indrukwekkende Britse cast
Zoals aangegeven, neemt Colman in het nieuwe seizoen de rol van koningin Elizabeth II over van Claire Foy. Andere rollen in het derde seizoen zijn weggelegd voor acteurs als Tobias Menzies, Helena Bonham Carter, Jason Watkins, Josh O'Connor, Emerald Fennell en Marion Bailey. Gillian Anderson zal daarnaast de rol van Margaret Thatcher spelen.



Lees ook: Nieuwkomer Emma Corrin is prinses Diana in 'The Crown' S4
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw castlid voor 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Nieuw castlid voor 'The Walking Dead'

In het tiende seizoen zien we Dante verschijnen.

Acteur Juan Javier Cardenas is toegevoegd aan de cast van The Walking Dead. Hij zal comic-personage Dante spelen en is de nieuwste toevoeging aan een lange rij castleden. Vorig seizoen ontmoetten we negen nieuwe helden, om maar iets te noemen (nog even los van de schurken, want dat waren er ook flink wat).

Skybound meldt dat de acteur nu is gecast als Dante. Hij is een van de leden van Hilltop, die in de comics een relatie kreeg met Maggie. Nu is dat niet mogelijk, Maggie is immers uit de serie geschreven, dus Danta krijgt een nieuwe verhaallijn in dit tiende seizoen van de AMC-serie.

Lees ook: Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars

Tiende seizoen
Het tiende seizoen van The Walking Dead wordt meer horror dan ooit. Dat moet ook wel, want de Whisperers zijn als schurken de meest barbaarse die de groep tot nu toe is tegengekomen. Er staat ons dus nog heel wat gegruwel te wachten als de show in oktober terugkeert!

Lees ook: 'The Walking Dead' kan verder als de comics ingehaald zijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland
Series / Nieuws

Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland

Maar die opnemen is nog best ingewikkeld.

Het is uiterst ingewikkeld om de laatste scène van Arrow op te nemen. De The CW-serie komt met de achtste reeks tot een einde en zal dat met een knaller doen. Niet alleen keren tal van castleden terug, ook zal het achtste seizoen deels draaien om Crisis on Infinite Earths en de rol van Oliver Queen daarin.

Uitvoerend producent Marc Guggenheim liet tijdens de Television Critics Association Summer Press Tour weten dat de serie anders gaat eindigen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Het einde was zelfs al opgenomen, maar wordt nu opnieuw opgenomen.

Lees ook: 'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!

Behoorlijk uitdagend
Dat nieuwe einde is behoorlijk uitdagend om op te nemen. "Er zijn een boel logistieke hordes die we moeten nemen om deze scène op te kunnen nemen. Het is niet alsof we hem morgen zomaar op kunnen nemen," hintte Guggenheim naar wat er komen gaat.

De laatste twee afleveringen van het seizoen zijn volgens hem niet gerelateerd aan Crisis on Infinite Earths, maar staan echt op zichzelf. En mocht het einde niet opgenomen kunnen worden, dan belooft de producent dat hij de scriptpagina's vrijgeeft.

Lees ook: Trailer laatste seizoen 'Arrow'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Raven meer comic-accuraat in 'Titans' S2
Series / Nieuws

Raven meer comic-accuraat in 'Titans' S2

Een gaaf eerste beeld van het tweede seizoen laat zien dat de serie verder gaat in zijn accuratesse.

Er is een foto vanaf de set van Titans vrijgegeven. In het tweede seizoen van de serie wordt het verhaal van de groep jonge superhelden voortgezet, aangevuld met onder meer Deathstroke en Aqualad. Alhoewel we hen al zagen in promomateriaal, draait het verhaal natuurlijk ook nog om andere personages, waaronder Raven. Van haar zien we vandaag een eerste beeld.

In het eerste seizoen van Titans is Raven een jonge tiener die last heeft van nachtmerries. Haar leven komt op z'n kop te staan als de vrouw van wie ze denkt dat het haar moeder is, vermoord wordt door een religieuze extremist. Vlak daarna ontwikkelt ze bizarre demonische krachten waar ze geen controle over heeft. Uiteindelijk eindigt ze met Starfire, Beast Boy en Robin.

Lees ook: 'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!

Eerste foto
Het beeld van Raven verscheen op de Instagram-pagina van Teagan Croft, de acteur die de rol speelt in de serie. We zien haar met een edelsteen op haar voorhoofd, zoals ze nog niet te zien was in het eerste seizoen. In de tweede reeks zal dat dus wel zo zijn!

Bekijk op instagram


Lees ook: Aqualad en Deathstroke in 'Titans' onthuld!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Lorca terug in een 'Star Trek'-serie?
Series / Nieuws

Keert Lorca terug in een 'Star Trek'-serie?

Het is zomaar mogelijk, wat acteur Jason Isaacs betreft.

Jason Isaacs is echt nog niet klaar met Star Trek: Discovery. De acteur was te zien als Capt. Gabriel Lorca, maar verdween na het eerste seizoen toen bleek dat zijn personage uit het Mirror Universe kwam. Fans hoopten daarop dat hij in de tweede reeks terug zou keren, maar dat bleek niet het geval.

Nu vertelt Isaacs dat hij stiekem wel hoopt terug te kunnen keren. "Toen ik begon, wist ik dat het maar voor één seizoen zou zijn. Het voelde als iets geweldigs om aan mee te werken en het voelde ook goed. Maar toen ik iedereen beter leerde kennen, en ook meer leerde over de significantie van Star Trek en de briljante verhalen en hun betekenis voor de wereld, voelde ik het verlies."

Lees ook: Uitbreiding 'Star Trek'-franchise gaat door!

Prime Lorca
Een manier voor Isaacs om terug te keren, zou als Prime Lorca zijn. "Ik zou het geweldig vinden om terug te keren!" Hij heeft er dan ook met de producenten over gesproken. "Er is nog altijd Prime Lorca. En er komen drie series aan en meerdere seizoenen." Kortom: wat de acteur betreft is een terugkeer alleen maar handig.

Wellicht zou een Short Trek al een optie zijn, waarin ook Spock en Pike terugkeren.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt een nieuwe kapitein in seizoen 3!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.