search
Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston
Series / Trailer

Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston

De eerste teaser van 'The Morning Show' geeft een blik op een nieuwe dramaserie met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston in de hoofdrol.

De eerste teaser van The Morning Show geeft een blik op de nieuwe dramaserie met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston in de hoofdrol. De serie zal dit najaar verschijnen op Apple TV+.

Zoals het in een echte teaser hoort, geeft deze nog niet veel weg over het verhaal. De acteurs zijn niet in beeld, we horen alleen hun stemmen. "Ik ben een journalist, ik kan voelen wanneer de wereld me nodig heeft," horen we Carell zeggen, en "Mensen willen erop vertrouwen dat de persoon die hen het nieuws van de wereld vertelt, een eerlijk persoon is," zegt het personage van Witherspoon.

Lees ook: Steve Carell en Jennifer Aniston in nieuwe dramaserie van Apple

The Morning Show is eerder dit jaar belicht tijdens een Apple evenement. Reese Witherspoon deelde dit bericht op Instagram:

Bekijk op instagram


De show, zei Witherspoon tijdens het evenement, laat de machtsdynamiek tussen mannen en vrouwen in de high-stakes wereld van ochtendnieuwsshows zien. "Het is een echte insider-blik in het leven van de mensen die Amerika elke dag helpen wakker te worden." voegde ze eraan toe.

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe serie.



Lees ook: Jennifer Aniston krijgt bakken met geld voor Apple-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen