Nieuwe combi-trailer voor 'Westworld', 'His Dark Materials' en 'Watchmen': er is leven na 'Game Of Thrones'!

Trailer Westworld, His Dark Materials en Watchmen

HBO heeft veel moois voor ons in petto de komende tijd.

Jim Pedd, 14 augustus 2019 om 08:05

HBO heeft een preview vrijgegeven die laat zien welke series er allemaal aan zitten te komen de komende tijd. We zien onder meer materiaal van Watchmen, van His Dark Materials en van de derde reeks van Westworld. Daarmee omvat de video ook 2020.
Hieronder de trailer!


Over de series
Watchmen is een vervolg op de legendarische comics van Alan Moore en wordt gemaakt door Damon Lindelof. In de serie volgen we de toekomst van de alternatieve Verenigde Staten. Die lijkt behoorlijk duister te zijn, vooral in de nasleep van de gebeurtenissen rond Dr. Manhattan en Ozymandias. Het precieze plot is nog onbekend.
His Dark Materials is een verfilming van de bekende boekenreeks van Philip Pullman. De serie draait om het jonge meisje Lyra, die in een alternatieve versie van de Aarde opgroeit en ontdekt dat er mysterieuze machten aan het werk zijn en het voorzien hebben op de fragiele vrede. Een epische serie waarin ook ijsberen een rol hebben.
Westworld is toe aan zijn derde seizoen en speelt zich nu in de ‘echte’ wereld af, waarin Dolores erachter komt dat lang niet elk mens zo slecht is als ze dacht.

Lees meer over: HBO, Westworld, His Dark Materials, Watchmen

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws