search

Ons nieuws van woensdag 14 augustus 2019

Nieuw op Netflix: liefhebbers van animatieseries kunnen zich opmaken voor 'Cannon Busters' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: liefhebbers van animatieseries kunnen zich opmaken voor 'Cannon Busters' seizoen 1

De animatieserie is het geesteskind van 'LeSean Thomas'...

LeSean Thomas lanceerde in het jaar 2014 een crowdfundcampagne met als doel om een testaflevering te maken voor een animatieserie genaamd Cannon Busters. De serie zou gebaseerd zijn op zijn eigen stripverhaal. Drie jaar later is duidelijk geworden dat het geesteskind van 'Thomas' een onderkomen heeft gevonden bij de populaire streamingdienst 'Netflix'.

Liefhebbers van animatieseries kunnen zich sowieso reeds opmaken voor een leuk en meeslepend verhaal. Cannon Busters speelt zich dan ook af in het fantasievolle 'Gearbolt'. In de serie zal de kijker niet alleen de grappige, maar ook actievolle belevenissen volgen van een hoogtechnologische vriendschapsrobot die luistert naar de naam 'S.A.M.'. Op het ogenblik dat de tovenaar 'Locke' het rijk aanvalt en daarbij ook de koning ontvoert wordt de vriendschapsrobot gescheiden van prins Kelby. Vervolgens besluit S.A.M. om de achtervolging in te zetten in een poging om de verdwenen troonopvolger terug te halen. Tijdens haar avontuur maakt ze onder meer kennis met 'Casey Turnbuckle', een oude onderhoudsrobot en 'Philly the Kid', een crimineel welke onsterfelijk blijkt te zijn.

12 afleveringen
Het eerste seizoen van de nieuwe animatieserie Cannon Busters zal uit twaalf afleveringen bestaan. De reeks wordt geproduceerd door 'Manga Entertainment Nada Holdings' in samenwerking met de Japanse animatiestudio 'Satelight'. Het eerste seizoen is vanaf donderdag 15 augustus 2019 te zien op Netflix. Heb je eerder nog helemaal niets gezien van deze serie? In dat geval kan je er meteen kennis mee maken door het bekijken van de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lethal Weapon'-actrice 'Keesha Sharp' toegevoegd aan cast finale seizoen 'Empire'
Series / Nieuws

'Lethal Weapon'-actrice 'Keesha Sharp' toegevoegd aan cast finale seizoen 'Empire'

De actrice zal in de huid kruipen van het personage 'Paula Wick'...

Fans van de serie Empire kijken reeds volop uit naar het zesde en finale deel uit de reeks. Daar hebben ze nu nog een extra goede reden voor. Fox heeft namelijk bekend gemaakt dat het een nieuwe ster aan de cast voor het zesde seizoen heeft toegevoegd. Het gaat hierbij om niemand minder dan actrice 'Keesha Sharp'. De actrice heeft onder meer bekendheid weten te verwerven door haar rol in Lethal Weapon.

Keesha Sharp speelde in Lethal Weapon het personage van 'Trish Murtaugh'. De actrice zal een belangrijke rol krijgen in het zesde en laatste seizoen van de reeks. Ze speelt een dokter die luistert naar de naam 'Paula Wick'. Volgens Fox is het personage een verstandige vrouw die een eindeloos mededogen aan de dag weet te leggen. Ondanks dit eindeloze mededogen laat ze zich door niemand de les lezen! Welke dokter Sharp precies zal spelen is tot dusver door Fox nog niet bekend gemaakt. Wellicht blijft het dan ook afwachten tot de première in september vooraleer dit duidelijk zal worden.

Lees ook: Komt de 'liegende Jussie Smollett' toch terug naar de serie 'Empire'?

Geen series regular
Ondanks het feit dat Fox heeft benadrukt dat we het personage van Dr. Paula Wick in heel wat afleveringen te zien zullen krijgen is ze geen series regular. Dit gezegd zijnde lijkt het nu al vast te staan dat ze wel een belangrijke rol zal spelen in het finale seizoen van Empire. Op deze manier kan het gemis van de voormalige Empire-ster 'Jussie Smollett' misschien een beetje worden opgevangen. Hij werd uiteindelijk toch uit de cast voor het zesde seizoen geschrapt nadat hij betrokken raakte bij een schandaal.

Fans van de serie Empire moeten nog tot september wachten vooraleer het volgende deel uit de reeks in première gaat.

Lees ook: Komt de 'liegende Jussie Smollett' toch terug naar de serie 'Empire'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlí­us Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"
Series / Celebrity

'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlí­us Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"

\'Game of Thrones\'-acteur en sterkste man Hafþór Júlí­us Björnsson (ook bekend als The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd en pronkt met zijn indrukwekkende kracht.

Game of Thrones-acteur en sterkste man Hafþór Júlí­us Björnsson, die de kolos Ser Gregor Clegane (ook bekend als The Mountain) speelde in Game of Thrones, ontmoette Ed Sheeran dit weekend en pronkte met zijn indrukwekkende kracht.

"Laat hem niet vallen!" Zegt iemand buiten beeld in de video. Maar Björnsson lift Sheeran gemakkelijk op, die zijn armen spreidt als anderen in de kamer juichen en applaudisseren. De twee lachen en schudden elkaar de hand nadat de IJslandse sterke man hem weer op de grond heeft gezet. Muzikant Sheeran en acteur Björnsson deelden de vreemde ervaring op hun Instagram-pagina's.

Lees ook: Vrolijke reünie 'Game Of Thrones'-sterren Emilia Clarke en jarige Jason Momoa

Bekijk op instagram


"Wanneer je in IJsland bent" zei Sheeran in het bijschrift bij de foto. De zanger is in IJsland voor een serie optredens.

Bekijk op instagram


Björnsson deelt het volledige filmpje van de lift op zijn Instagram, met het onderschrift "Hij vroeg erom. Gelukkig heb ik hem niet laten vallen ... Hij moet vanavond werken !!"

Ed Sheeran had een kleine rol in Game of Thrones, hij speelde een Lannister-soldaat in seizoen 7, in een scène met Arya Stark (Maisie Williams). Hafþór Júlí­us Björnsson speelde in de HBO-serie Ser Gregor Clegane, oftewel 'The Mountain'.

Blijkbaar is Sheeran niet de enige fan van Björnsson die zijn kracht wil zien. "Ik moet vaak nee zeggen, want als ik één persoon til, willen zoveel anderen ook worden opgetild," zegt hij. "Als het maar één persoon is, is het goed. Maar als het druk is, dan weet ik dat anderen het ook gaan vragen. Je moet proberen eerlijk te zijn tegen iedereen die je kent."

Lees ook: HBO bespreekt fanpetitie om 8e seizoen 'Game of Thrones' opnieuw te maken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom het zo lastig was Patrick J. Adams terug te brengen in 'Suits'
Series / Celebrity

Waarom het zo lastig was Patrick J. Adams terug te brengen in 'Suits'

Het was een niet makkelijk om Patrick J.Adams terug te schrijven in 'Suits' na zijn vertrek, maar in S9 is de acteur toch terug als Mike Ross.

Het was een echte uitdaging om acteur Patrick J.Adams terug te krijgen in Suits na zijn vertrek aan het einde van seizoen 7. Maar in het negende seizoen van het juridische drama is de acteur weer te zien als Mike Ross.

Het is al een tijd geleden dat de nep advocaat, en later echte advocaat, te zien was in Suits. Mike keert echter niet terug naar New York om rond te hangen met zijn voormalige collega's. Hij komt terug om zaken te doen. De schrijvers moesten de juiste balans vinden tussen de feestelijke thuiskomst en voldoende drama.

Lees ook: Achtste seizoen van 'Suits' - Einde is nabij [Blu-ray]

"De grote uitdaging was om meer plezier te hebben, en drama toe te voegen. Het was kiezen hoeveel soorten leuke, gekke scènes we zouden kunnen hebben voordat we gaan, 'Hé, deze mensen zijn niet aan dezelfde kant'," vertelt Suits-schrijver Aaron Korsh aan EW.

"Met Mike terug kan je in de verleiding komen om een reüniescènes te hebben met Louis (Rick Hoffman), en een reüniescènes met Donna (Sarah Rafferty), en een reüniescènes met Harvey, en een reüniescènes met Katrina (Amanda Schull). Elk van hen zou goed zijn, maar dan zou de aflevering voorbij zijn en had je 10 reüniescènes."

In plaats van meerdere reünies, zien we Mike het uitvechten met Harvey en Samantha Wheeler (Katherine Heigl) in een zaak. "We hebben absoluut wat plezier. We hebben een paar wendingen."

Lees ook: Wellicht geen andere 'Suits' acteurs in 'Pearson' spin-off
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Haunting of Bly Manor' wordt véél enger dan 'Hill House'!
Series / Nieuws

'The Haunting of Bly Manor' wordt véél enger dan 'Hill House'!

Het vervolg op The Haunting of Hill House komt in 2020 naar Netflix.

Mike Flanagan, het meesterbrein achter Netflix-horrorserie The Haunting of Hill House, heeft met filmsite Birth.Movies.Death. gesproken over het vervolgseizoen The Haunting of Bly Manor. Flanagan merkte tijdens het interview o.a. op dat het nieuwe seizoen "veel enger" gaat worden dan het eerste hoofdstuk.

Het verhaal van Bly Manor is losjes gebaseerd op het spannende boek The Turn of the Screw van Henry James. Dat verhaal gaat over twee jonge wezen die worden ondergebracht in een oud landhuis, dat door geesten wordt geteisterd.

Flanagan vertelde BMD het volgende:

"We kijken momenteel naar alle spookverhalen van Henry James als startpunt voor de serie, dus het wordt een volledig nieuw verhaal met nieuwe personages. Het is echter ook zo dat we dezelfde sfeer als het eerste seizoen willen behouden, maar die verder willen uitdiepen door middel van een nieuw verhaal. We zijn niet gebonden aan de vorige verhaallijn. Voor fans van Henry James wordt het smullen geblazen, en voor mensen die niet bekend zijn met zijn werk wordt het een doodenge ervaring."

Praktische effecten voeren de boventoon
Flanagan liet daarnaast weten net als in het eerste seizoen de focus te willen leggen op praktische effecten, in plaats van CGI. Hij heeft overigens nog geen hoofdrolspelers gekozen voor het nieuwe seizoen.

The Haunting of Hill House wordt ergens in 2020 beschikbaar gesteld door Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamingdienst Amazon geeft nu meer geld uit aan advertenties dan Netflix
Series / Nieuws

Streamingdienst Amazon geeft nu meer geld uit aan advertenties dan Netflix

Voor het eerst geeft het meer uit.

Vandaag sneuvelt een record voor Netflix. Vanaf nu is Amazon Prime Video de streamingdienst die meer geld uitgeeft aan advertenties dan Netflix. Voor het eerst bezuinigt Netflix op die post en zien we dat Amazon meer uitgeeft dan ooit.

MediaRadar meldt aan Forbes dat Amazon in de eerste helft van 2019 zijn uitgaven met 300% heeft opgevoerd. Hulu heeft het budget vergroot met 75 procent en Netflix juist verkleind met 60 procent. Daarmee wordt er nog altijd fors geld besteed aan advertenties voor streamingdiensten.

Grote groei bij Amazon
Todd Krizelman, de CEO van MediaRadar, stelt dat Amazon "zijn eigen content vooral aan het promoten is, en ook meer uitgeeft aan native advertising. Sterker nog, die uitgaven groeiden vijfmaal ten opzichte van vorig jaar." De streamingdienst geeft vooral geld uit aan Good Omens, The Boys en Hanna.

Netflix doet meer met advertenties via licenties en werkt bijvoorbeeld samen met Coca Cola, Nike, Burger King en Fortnite om Stranger Things te promoten. Dat is een kostenbesparing en slimme advertentietechniek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe combi-trailer voor 'Westworld', 'His Dark Materials' en 'Watchmen': er is leven na 'Game Of Thrones'!
Series / Nieuws

Nieuwe combi-trailer voor 'Westworld', 'His Dark Materials' en 'Watchmen': er is leven na 'Game Of Thrones'!

HBO heeft veel moois voor ons in petto de komende tijd.

HBO heeft een preview vrijgegeven die laat zien welke series er allemaal aan zitten te komen de komende tijd. We zien onder meer materiaal van Watchmen, van His Dark Materials en van de derde reeks van Westworld. Daarmee omvat de video ook 2020.

Hieronder de trailer!



Over de series
Watchmen is een vervolg op de legendarische comics van Alan Moore en wordt gemaakt door Damon Lindelof. In de serie volgen we de toekomst van de alternatieve Verenigde Staten. Die lijkt behoorlijk duister te zijn, vooral in de nasleep van de gebeurtenissen rond Dr. Manhattan en Ozymandias. Het precieze plot is nog onbekend.
His Dark Materials is een verfilming van de bekende boekenreeks van Philip Pullman. De serie draait om het jonge meisje Lyra, die in een alternatieve versie van de Aarde opgroeit en ontdekt dat er mysterieuze machten aan het werk zijn en het voorzien hebben op de fragiele vrede. Een epische serie waarin ook ijsberen een rol hebben.
Westworld is toe aan zijn derde seizoen en speelt zich nu in de 'echte' wereld af, waarin Dolores erachter komt dat lang niet elk mens zo slecht is als ze dacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden Netflix-serie 'Jupiter's Legacy': meer superhelden!
Series / Foto's

Eerste beelden Netflix-serie 'Jupiter's Legacy': meer superhelden!

Klaar voor superhelden van Mark Millar?

De opnames van Jupiter's Legacy zijn in volle gang. De serie is de eerste die voortkomt uit de langdurige samenwerking van Mark Millar en Netflix en is gebaseerd op de gelijknamige comics. Op de eerste foto's die je hieronder in een bericht op Twitter ziet, zien we Josh Duhamel als Sheldon Sampson, a.k.a. The Utopian.

De beelden geven ons een eerste indruk van wat we fan de serie mogen verwachten. Vooral mooi is dat de kostuums behoorlijk lijken op die uit de comic.



De serie draait om de eerste generatie van superhelden die de wereld en hun kinderen gered heeft. Als zij besluiten de wereld over te nemen, is het aan hun kinderen om hen een halt toe te roepen. Maar dat is natuurlijk niet heel eenvoudig.

De Netflix-serie heeft nog geen releasedatum.

Lees ook: Netflix' superheldenserie 'Jupiter's Legacy' vindt hoofdrolspelers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prachtige trailer Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'!
Series / Trailer

Prachtige trailer Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'!

De inleiding tot The Dark Crystal uit 1982.

De prequelserie The Dark Crystal: Age of Resistance debuteert later deze maand op Netflix en de betaalzender heeft nu een wel erg fraaie laatste trailer online gezet!

Het kan niet anders dan dit één van de opvallendste tv-series van het jaar wordt. De Jim Henson Company keert namelijk terug naar een van de grootste jaren 80-poppenfilms, Jim Henson en Frank Oz' The Dark Crystal uit 1982. Check hieronder de beelden!



In The Dark Crystal: Age of Resistance keren we terug naar de wereld van Thra. Drie Gelfling ontdekken het gruwelijke geheim achter de kracht van de Skeksis. Dit brengt hun op avontuur om de wereld te redden. Er zijn stemmen te horen van onder meer Taron Egerton, Anya Taylor-Joy en Nathalie Emmanuel.

Lees ook: Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' trekt grote namen aan

Vanaf 30 augustus staat de tien afleveringen online op Netflix! Hieronder ook een nieuw affiche!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.