search
Trailer '13 Reasons Why' seizoen 3! Wie heeft [spoiler..] vermoord?
Series / Trailer

Trailer '13 Reasons Why' seizoen 3! Wie heeft [spoiler..] vermoord?

Netflix heeft een intense nieuwe trailer vrijgegeven van het derde seizoen '13 Reasons Why'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de trailer vrijgegeven van het derde seizoen van 13 Reasons Why. Bryce Walker is vermoord en dit nieuwe seizoen concentreert zich op het vinden van de moordenaar en waarom ze hem wilden vermoorden.

13 Reasons Why is een controversiële serie omdat het een nieuwe discussie startte over depressie en zelfmoord onder tieners. De heftige zelfmoordscène uit het eerste seizoen is verwijderd op aanraden van verschillende zelfmoordpreventie-organisaties in de VS. Afgaande op de trailer, wordt het derde seizoen ook weer behoorlijk intens.

Lees ook: Netflix verwijdert schokkende zelfmoordscène '13 Reasons Why'

De nieuwe trailer komt met het bijschrift: "Iedereen had een reden om Bryce Walker dood te willen. Maar wie ging er eigenlijk mee door?". Het onderzoek rond de dood van Bryce brengt 'Liberty High' in chaos; iedereen is een verdachte en iedereen verdenkt de anderen. Clay (Dylan Minnette), ooit achtervolgd door de pijn van Hannah's zelfmoord, is nu de centrale persoon in het mysterie rondom Bryce's moord.

13 Reasons Why seizoen 3 gaat op 23 augustus in première en er volgt nog een vierde en laatste seizoen, dat zal afspelen tijdens het afstuderen op Liberty High.

Lees ook: Netflix-serie '13 Reasons Why' eindigt na seizoen 4

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen