search
Netflix-serie '13 Reasons Why' eindigt na seizoen 4
Series / Nieuws

Netflix-serie '13 Reasons Why' eindigt na seizoen 4

Daarnaast is ook de premièredatum en teaser voor het derde seizoen onthuld.

Netflix heeft bevestigd dat het derde seizoen van tiener-dramaserie 13 Reasons Why op 23 augustus a.s. beschikbaar wordt gesteld om te streamen. Een teaser-trailer voor het nieuwe seizoen kun je daarbij hieronder bekijken.

Acht maanden na te hebben voorkomen dat Tyler een ondenkbare actie onderneemt tijdens Spring Fling, doen Tony, Jessica, Alex, Justin en Zach er alles aan om Tyler weer op de goede weg te helpen. Wanneer er echter ook een football-speler verdwijnt, wordt Clay ondervraagd door de politie en moet de groep zich zien te worstelen door een onderzoek dat allerlei geheimen blootlegt. Nieuwkomer Grace Saif speelt in het nieuwe seizoen het personage Ani, die een belangrijke rol heeft in de centrale verhaallijn.

Lees ook: Netflix verwijdert schokkende zelfmoordscène '13 Reasons Why'

Het vierde en laatste seizoen
Daarnaast heeft Netflix onthuld dat er volgend jaar een vierde seizoen komt, waarmee de serie wordt beëindigd. In die laatste afleveringen gaan we zien hoe de belangrijkste castleden hun middelbare schooltijd afronden. De opnames van deze afleveringen zijn inmiddels begonnen.

Bekijk de serie hier op Netflix.



Lees ook: '13 Reasons Why' gelinkt aan stijging zelfmoord
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen